Mascara fail…maar wel mooie blush

| 8 reacties

Ik heb al heel wat mascara’s gehad en meestal gewoon die wel bevielen maar ik kocht laatst een mascara en ik was een keer heel erg teleur gesteld :(. Nou echt dat gebeurd mij niet zovaak hoor.

Ik heb het over de mascara van Essence. Het ziet er veel belovend uit maar ik deed hem op en oh lord een groot drama en mijn ogen veranderde in een pandabeer look. Het borsteltje is ook heel groot en paste bijna niet op mijn wimpers!!! Zonde en dit is echt een fail aankoop. Maar dat kan ook gebeuren natuurlijk!! Mijn jongste dochter was er trouwens wel erg blij mee hahah dus nee hij is niet in de kliko beland maar een aanrader …..nee sorry ๐Ÿ˜‰

Wie gebruikt deze ook?

Oke mijn huil huil moment was ook zo weer weg toen ik mijn nieuwe metalic blush ging proberen. Metalic blush of is het nou gewoon een highligter vroeg ik mij af….anyway hij is mooi en subtiel dus een blijvertje.

Hij is ook van Essence en ja dit is wel een aanrader als je van een beetje shimmer houd tenminste ๐Ÿ˜‰

8 reacties

  1. Oh, ik gebruik altijd de roze variant van deze. Ik vind hem heel erg fijn. Je hebt ook de prinses lash van Essence. Die vind ik ook heel fijn.

  2. Ik zweer bij de Hypnรดse Drama van Lancรดme maar die is natuurlijk wel erg pittig qua prijs. Er kwam een merk dicht in de buurt van hetzelfde (mooie) effect en dat is er eentje van PUPA. Maar ik probeer gewoon geen andere mascara’s meer eerlijk gezegd. Wel jammer, want Essence is natuurlijk ook een merk met fijne prijsjes.

    • jaaaa love lacome!!! en op de prijs let ik dan weer niet ๐Ÿ˜‰ als ik weet dat iets goed is koop ik dat gewoon. ik gebruik al jaren eentje van essence en die is voor mij gewoon goed maar ja dan ziet deze meid weer wat nieuws liggen en wil dat dan uit proberen hahah, en dat vinden vooral mijn dochters niet erg want ze weten toch wel dat het hun kant op komt ๐Ÿ˜›

  3. Oh ik leende deze juist van mijn zusje en vond hem zo goed!

  4. ik vind die mascara ook niet zo fijn hoor dat heb ik het zelfde met die van max factor, die heb ik nu maar vind hem voor het geld niet waard. dus dat wordt geen vervolg haha

    • nee he ๐Ÿ˜‰ en oh max factor ook niet? ik had er altijd eentje van mf en die vond ik wel heel fijn, geen idee waarom ik hem niet meer gekocht hebt haha denk omdat toen catrice en essence kwam en ja daar ben ik nu wel fan van op deze na dan ๐Ÿ˜‰

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: