Matchathee: wat ik er van vind?

Matchathee: wat ik er van vind?

Matcha, wie kent het niet? Je wordt op Social Media mee platgegooid soms. Toevallig hebben wij er thee van in huis. Maar wat vind ik nou van deze gehypte superfood?

Ik vind met de Matcha niks mis, wat ik wel weet van de thee die we hebben, is dat de smaak niet heel bijzonder is. En dit is een natuurlijke thee zonder toevoegingen. Zit in mijn kop matcha thee zelfs geen honing of iets van suiker.

Ik had dus door de media aandacht hele hoge verwachtingen, daarom vind ik het erg jammer dat de smaak zo tegen viel.

Ook hebben we van Lipton ijsthee geprobeerd waar het in zit, maar ook daar is de smaak ver in te zoeken 🙁

Wat vinden jullie van de gehypte Matcha?

7 gedachten over “Matchathee: wat ik er van vind?

  1. Ik heb het in poedervorm en moet zeggen dat ik het erg wennen vind, er staat op de verpakking dat het water niet te heet mag zijn en ik heb op mijn waterkoker zo een knop om dat te doen. Ik heb bij het poeder een soort garde om het goed door te roeren. 1 kopje per dag vind ik lekker, maar ik hoef er niet meer per dag te drinken.

  2. Ik had de hype wat gemist, eigenlijk. Heb het soms wel in huis, maar ik vind het niet echt anders smaken dan gewone groene thee..

  3. Ik heb er van gehoord, maar dat groene poeder spreekt me niet zo aan. Dus ik moet bekennen dat ik het nog niet zelf geprobeerd heb. Ik drink het liefst kersenthee van Pickwick…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.