Matte budget lippie

Matte budget lippie

Een van de items uit de lente/zomer update van essence was de essence stay 8 hr matte liquid lipstick. Ik persoonlijk ben een liefhebben van matte liquid lippies, dus ik was ook erg benieuwd naar deze! Lees je mee?

De kleur sprak me al direct aan: 05 date proof. Nu daten wij nooit samen, maar qua kleur was ik direct om! Maar bij liquid producten is het: of het is een hit of een miss.

Nou we wete dat ik de kleur helemaal geweldig vind. Maar hoe is ie op de mond?

Alleereerst wil ik gelijk mee geven dat je met deze lijn absoluut geen droge lippen moet hebben. Dus een goede verzorging is echt een must!

Het aanbrengen van de lipstick gaat echt super easy, glijd goed over de lippen heen, met 2 x aanbrengen dekt ie bij prima, zie de foto hieronder.

Hoewel ik hem geen 8 uur heb kunnen testen tot nu toe, blijft ie zeker tot een paar uur zitten bij mij. Meestal werk ik liquids standaard meerdere malen per dag bij.. Mits het nodig is.

Maar om even terug te komen op de droge lippen kwestie, helaas is deze lippie behoorlijk droog. Wat opzich voor mij niet heel veel uitmaakt, maar met droge lippen is het niet heel mooi:

Zoals je kan zien, benadrukt deze lipstick de droge lippen heel erg.. Maar mocht je hier nou geen last van hebben, dan denk ik dat ie wel uren mooi blijft.

Al met al vind ik het een prima lipstick voor zijn prijsklasse. Ik ga zeker een backup halen en wellicht een paar extra kleuren.

Deze kleur en nog vele anderen kan je kopen bij onder andere kruidvat voor de budget vriendelijke prijs van € 2.99!

12 gedachten over “Matte budget lippie

  1. Je weet Daisy, ik ben ook dol op de producten van essence en ook deze vind ik heel mooi, de kleur is lekker sprekend en daar hou ik wel van. De kleur staat jou trouwens prima!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.