maxima

maxima

Ohhh wat waren mijn meisjes nerveus πŸ˜€ maar dat hadden jullie al gelezen;) tot half 11 gister hoorde ik ze kletsen in bed over prinses maxima hihi.
Vanmorgen was het dan zover, ze waren eigenlijk best vroeg wakker ook, normaal maak ik ze wakker om 7.00 en nu waren ze om 6.20 al aangekleed en konden niet wachten om hun ontbijt naar binnen te werken.Β  8 uur hup hup naar school want wist niet of ik mijn auto wel kwijt kon aangezien we niet mochten parkeren maar dat ging gelukkig allemaal goed. Ik ben die mini stuiterballen afgezet en ben even mijn dingen gaan doen om vervolgens om 9.30 retour te gaan naar school om net als alle andere ouders te gaan wachten (en kou kleunen weer natuurlijk) Ze was redelijk op tijd, 9.55 kwam ze aan en alle kindjes stonden buiten:D Niomi stond aan het hek vooraan en rashel stond dus midden van het pad waar Maxima door heen zou lopen maar dat had ik dus niet gezien, en het kleine blondje grietje wat al zo nerveus was heeft een handje gekregen van de prinses…geloof me die glimlach is miljoenen waard toen ze thuis kwam πŸ˜€

Niomi heeft er weinig van mee gekregen hahaha die had het te druk met haar vriendjes geloof ik πŸ˜›
Prinses maxima kwam eigenlijk voor groep 8 voor het project “bizzworld” vraag meΒ  niet 123 wat het allemaal inhoud want daar heb ik geen kaas van gegeten;)

Een drukke dag voor de meiden en een spannende dag en ze liggen net pas in hun bedje (20.40) helemaal vol nog hihih

Niet alle fotos heb ik zelf gemaakt, een andere moeder angelique was zo lief om er een paar mooie door te sturen naar mij πŸ˜€ ik had een hoop fotos ook van de school gemaakt maar die wil ik liever niet online hebben πŸ˜‰

16 gedachten over “maxima

  1. Wat leuk dat Maxima bij jouw meiden op school is geweest! En leuk om te lezen dat ze daar zo vol van zaten.. super toch!?
    Fijn weekend!
    Liefs, Lon

  2. hoe vet rachel πŸ˜€ en die kleine tut een handje aaahhh ik zie dat kleine smoeltje helemaal voor me πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.