Mayo….

Mayo….

Ik ben gek op mayonaise!! Ja geen ontkennen aan!! En dan denken de meesten gelijk “oh dan eet ze heel veel mayo”….nee dus haha, raar maar waar. En niet omdat het “vet” is want ik moet juist heel veel vetten eten maar ik heb nou niet veel maaltijden waarbij het zou passen. Maar als ik iets eet waarbij het wel kan, ja dan gaan we los hahah. We hebben altijd zaanse mayo want die is het lekkerste en voor mij het beste omdat het laag in koolhydraten is. Maar tijdje terug heb ik een nieuwe liefde gevonden naast de zaanse boy….truffel mayo!!
 photo mayo_zpsoqkjpthx.jpg

Ik ben zowieso al gek op truffel en dan nog in mayo vorm….oooh girl!! Maar zit weer een maar aan het haha, ik lust deze dan weer niet bij mijn knolselderij frietjes, nee ik eet deze het liefste bij mijn rosbief. En wat ik ook doe voor de rest van het gezin is er een dipsausje van maken voor mij de chippies, gewoon een beetje water bij doen en klaar 😀

Ik maak mijn dressingen ook atlijd met mayo en ga volgende keer proberen deze erin te verwerken want het moet gewoon lekker zijn!

Kennen jullie deze truffel mayo?

Hoop mensen zijn nogal panisch voor mayo omdat het zo vet is, en weet je ondanks dat het vet is, is het echt niet slecht 😉 mits je natuurlijk een pot per dag naar binnen werkt maar dat doet niemand….althans dat hoop ik!

2 gedachten over “Mayo….

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.