20 gedachten over “Mealprep meiden, shoppen en bed leven #VLOG

 1. Zooooooo een hele pan kip kerrie…echt heel nice. En die pan op het knoflook drukken ga ik onthouden, goede tip! En programma’s terugkijken is zo heerlijk!

 2. Wat een leuke vlog weer (net gekeken tijdens het opmaken, douche zelf liever in de avond (het liefst 2x per dag maar dat is beetje te veel van het goede haha) x

 3. Dat zag er lekker uit! Ik vind meal preppen ook erg leuk/handig. Zou het echt weer moeten gaan oppakken.

  1. het is zeker handig!! alleen wij mealpreppen wel voor dezelfde dag hihih. veel mensen preppen soms voor een paar dagen of een hele week maar dat doen wij hier niet. het staat hier hoogstens 4 uur en dan word het gegeten. maar preppen opzich is ideaal!!

 4. De kip kerrie ziet er erg lekker uit! En heel herkenbaar trouwens dat van die uien. Ik krijg daar ook vaak tranen van in mijn ogen.

 5. Heerlijk zo’n kipkerrie. Hou ik wel van. Handig hoe je die mealprep doet, ik maak eigenlijk alles gelijk klaar. Eventueel opwarmen in de magnetron.

 6. Ik ben duidelijk een avonddoucher hahaha. Maar ja als ik van stal kom wil ik zo snel mogelijk van die “buiten”lucht af hihi.

  1. ja maar dat is logisch hahah. vroeger ging ik echt smorgens en savonds maar vind savonds gewoon heerlijk nu

  1. blijft toch het lekkerste elke dag vers koken vind ik en daarom doen we hier dat ook maar gewoon 😀 een mealprep word hier ook gewoon dezelfde dag gegeten

 7. Ja ik doe ook wel eens graag een spelletje en zeker als ik ergens in een wachtzaal zit of zo 🙂

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: