Meer oorbellen?

Meer oorbellen?

Jullie weten inmiddels dat ik gek ben op  oorbellen!! En ik kocht deze leuke erbij. Het gaat om het eerste oorbelletje, die eronder uit komt lijkt het. Ik vind dit soort “bellen” leuk!! Je hebt ook van die bolletjes ervan maar die vind ik dan weer minder leuk.

Ik heb nu totaal 7 gaatjes in mijn oren maar ik wil er eigenlijk wel een paar bij….en dan bedoel ik toch wel heel erg snel hahah. Ik wil namelijk mijn moeder in gaan halen en die heeft er 10!!

Het word bij mij alleen lastig schieten want ze moeten/gaan nu al in mijn kraakbeen en een gewone juwelier doet dat dus niet meer. Dus we gaan kijken of we dan de rest toch maar even ASAP kunnen gaan aanvullen bij een tattooshop 😀

Ik weet dat ik nog jong ben, maar ik vind oorbellen dan niet zo erg. Zou het nu om tattoo’s gaan dan had het een ander verhaal geweest en denk ook niet dat mijn ouders daar achter hadden gestaan dat ik dan al 7 tattoo’s had gehad 😉

Maar voor nu ben ik blij met mijn nieuwe oorbellen!!

Naast mijn handlettering hobby zit ik er ook over na te denken om zelf oorbellen te gaan maken, tutorials genoeg online en mijn moeder deed dat vroeger ook vertelde ze mij dus we gaan een poging wagen.

6 gedachten over “Meer oorbellen?

  1. Leuk hoor! Ik heb zelf ‘maar’ een gaatje in mijn oorlellen. En voor mij houd ik dat liever ook zo. Maar iedereen moet het voor zich weten. Mijn tante maakt al jaren (hele mooie) oorbellen. Maar wel hele uitgebreide hangertjes. Ik vind ze erg mooi. Leuk dat jullie dat gaan oppakken. Ik ben benieuwd!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.