Meiden road trip naar Antwerpen

Meiden road trip naar Antwerpen

Geen vlog vandaag, die komt morgen online😉

Een meiden road trip kan je mij voor wakker maken :D.

Ik ben de laatste tijd al mijn grenzen aan het verleggen en meer dingen aan het ondernemen en nu ging ik weer een stapje verder. En ik kan jullie vertellen dat ik weer zo genoten heb, ondanks het even mis ging maar gelukkig weer bij draaide. Roon ging niet meer want die houd niet van ijshockey maar was wel nerveus dat ik daar heen ging.

Op de planning stond Mechelen want onze club Hijs Hokij moest daar een wedstrijd spelen en wij besloten daar heen te gaan samen met mijn jeugd vriendin, zus Linda. We gingen gezellig met zijn alle met mijn auto op weg. Lin en ik hadden afgesproken dat als het echt niet zou gaan, zij verder zou gaan rijden. Nou de heen weg ging gewoon lekker soepel hoor :D, lekker muziekje aan, kletsen en just fun. We waren er eigenlijk zo en we waren dik een uur te vroeg!! Dus Lin zei we rijden nog wel even naar de kade in Antwerpen om foto’s te maken.

De meiden vonden dat helemaal prachtig natuurlijk!! En ja Lin en ik ook haha. Het was super weer, ik had geen eens een jas aan!! Een mooie zon’s ondergang gezien en toen op naar de ijsbaan.

Daar aangekomen voelde ik mijzelf al een beetje wankelen en ja hoor na de eerste helft kwam er een crash opzetten. Geen paniek van mijn kant want had Lin en de meiden bij me maar het was wel even vervelend, maar gelukkig na wat medicijnen zakte het en kon ik weer door.

Onze jongens hebben weer gewonnen en wij gingen weer op naar huis, waar ik doodleuk aan Lin buiten vroeg ga jij terug rijden? Uh nee geen zin hahahhaah, oke zei ik dus ik reed zelf naar huis!! En dat was gein van Lin hoor, maar ze probeerd mij steeds verder en verder te laten gaan met mijn grenzen te verleggen ;).

Nou de reis terug zat er eigenlijk ook zo op!! Het ging allemaal zo snel.

Ik heb dus weer iets wat van mijn bucket list af kan ;). De volgende stop in Parijs maar dan niet met de auto 😉 en we gaan in de zomer zeker nog een keer terug naar Antwerpen 😀

Eén gedachte over “ Meiden road trip naar Antwerpen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.