meiden..

meiden..

De mensen die hier lezen en die kids hebben, hebben waarschijnlijk ook wel eens het idee van “kom op zeg, doe wat samen, broer en zus, zussen of broers”. De wel bekende uitspraak van ouders “f…daar gaan we weer” ik mag mijn politie pak weer aan en alles proberen onder controle te houden. Bij de vaders is dat een ander verhaal, die hoeven alleen te kijken naar hun kroost en dan snappen ze het wel, maar nee moeders worden getest (geloof me goed getest)

Zo kunnen ze uren met mekaar zoet zijn en zo….bitch fight!! Als ze nou altijd zo fun en lief waren zoals op de foto dan zeg ik kom schat we gaan naar boven en kweken er nog een paar haha.
Anyway denk gooi even een update van de meiden online, even geen project A alhoewel er steeds meer vragen komen via msn en via mail en via twitter en daar ben ik natuurlijk heeeel blij mee 😀

Op twitter was het al te volgen (weer ja) pleister-gate van niomi. Niomi haar rol pleisters zaten volgens de juf niet in haar tasje…en kind heeft dus een officiele waarschuwing gehad, nog een keer en dan krijgt ze een gele kaart (ja lijkt wel een voetbal wedstrijd) en na die gele volgt nog een gele geloof ik en dan rood en dan een schorsing….oke denkt moeders dan, de gymjuf blijft maar zuigen naar maar mijn kindje toe en heb nadrukkelijk duidelijk gemaakt als mijn kind een blauwe kaart krijgt, zei een blauw voorhoofd heeft, Roon was het hier niet mee eens (hmm halloooo wij man en vrouw je weet wel, die rechte lijn hahah) nee roon heeft gezegd morgen gewoon naar de directeur te gaan en het daar te melden en dan maar even rond de tafel te gaan zitten met truus tussengas 😉 (best wel slim van hem want hij weet hoe witheet ik kan worden hahah). Maar voor niomi is het natuurlijk niet leuk om elke keer als pispaal gebruikt te worden en die dingen neemt ze mee naar huis;) om vervolgens mij of haar zusje eens lekker te gaan fitten;)

15 gedachten over “meiden..

 1. Ajoh, over het algemeen komt het uiteindelijk altijd weer goed tussen broers en zussen haha. Het gaat in ieder gezin wel zo denk ik 😉

 2. Jeetje zeg is een school tegenwoordig ookal een trainingscamp…. Wat als die juffen iets fout doen:dat maakt niet uit want hun zijn ook maar mensen.. Ze hebben het altijd maar erover dat je respect voor de ouderen moet hebben als kind, maar waar is de respect voor een kind gebleven.

 3. Bah wat een gymwijf niet juf maar wijf! Rach ik hou nog steeds van jou schrijfstijl 😀 haha je brengt het altijd zo leuk, grappig en handig!

  1. hahah ja hoe ik het denk gooi ik het eruit 😀 en nee ze is niet leuk meer dat wijf 🙁 het is toch niet zo moeilijk om mij even te bellen!!

   1. hahahah welja doe eens gek nee probeer het subtiel op te lossen 😉 gaat gewoon netjes naar de directeur :P(goh ik ga echt nog eens naar me vent luisteren hebbie hem door jongens:P)

 4. pfff nog zo’n zeikwijf idd!!! en ja kids onderling proest hahhahhha hier net zo hoor tut als er eentje weg is missen ze elkaar en als ze samen zijn kunnen ze niks met elkaar!

 5. haha lekkere haat liefde verhouding en jaaaa roon ziet je aankomen met nog een paar ukkies erbij lol
  op de foto zijn ze inderdaad errug lief 😀

  he wat een geouwehoer man over die pleisters mennnn get al live gymjuf en die andere juf hoor je niet 😉 ook vreemd hoor 😉 ze heeft het gewoon op die kleine meid gemunt 😉 slim van roon door dat te zeggen hahahhaahah hij kent je door en door en ik ook wel en jij witheet worden neuhhh doe maar niet hahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.