Melao 24k serum

Melao 24k serum

Melao 24k serum…, nog nooit van gehoord, maar elke keer als ik op bol.com zat te kijken zag ik het voorbij komen.

Uit nieuwsgierigheid besteld dus.

Vond het er ook wel geinig uit zien moet ik zeggen en ik ben tegenwoordig van “oh ziet er leuk uit dus koop het maar”. Ja ja i know, geen goede instelling maar hey we leven maar een keer ;).

Product omschrijving:

24K Goldserum

Goud versterkt het bindweefsel, het geeft de huidcellen nieuwe energie, waardoor de vermoeide of aangetaste huid een boost krijgt. De huid wordt regelmatig, aangenaam en glad en de opname van werkstoffen wordt verhoogd.
Het 24K gold serum is een professionele moisturizing serum. Dit serum is een wondermiddel vanwege zijn vermogen om de huid gehydrateerd en gezond te houden. Hyaluronzuur helpt met zijn krachtige hydraterende eigenschappen de effecten van veroudering af te remmen en te repareren, waardoor de huid gehydrateerd, lekker fris en gladder wordt.

De voordelen van cosmetisch goud in verzorgingsproducten:
•Goud stabiliseert en versterkt het bindweefsel, waardoor de huid jonger en steviger wordt.
•Het vertraagt het verouderingsproces van de huid, het zorgt voor doorbloeding, het verstevigt de huid en zorgt daarmee voor een vermindering van de rimpels.
•Ook vertraagt dit cosmetische goud collageen afbraak en verhoogt de elasticiteit van de huid.
•Het verheldert de huid

Het vermindert de verschijnselen van een uitgedroogde huid, fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er frisser en gladder, jonger en voller uitziet. Dit serum is 100% natuurlijk, het bevat organische ingrediënten en is 100% vegetarisch. Doffe huidcellen maken door dit serum plaats voor een egale en frisse huid. Zoals eerder benoemd verhoogt het ook de huidweerstand. U zult dus geen last meer hebben van irritaties en ziet er iedere dag stralend uit! Dit 24k gold anti-aging serum bevat dus een hoge concentratie goud en is daarmee een zekere krachtpatser om ook hardnekkige problemen aan te pakken.

De 24K Gold serum is een helder serum met laagjes goud erin verwerkt, Heeft u last van rimpels, onaangename lijntjes, een droge huid, acne of veroudering? Dan is dit serum de oplossing voor uw probleem!

Nou zoals je kunt lezen is het dus van alles wat waar het goed voor is. Ik heb het nu een paar keer gebruikt en het is wel een fijn product. Alleen plakt het een beetje als je het hebt aangebracht maar dat is na een kwartier wel weg. Je kan het onder je make-up aanbrengen en ook als je naar bed toe gaat.

Ik breng het alleen op als ik ga slapen want onder mijn make up vind ik het dan weer niet fijn omdat het plakkerig aan voelt. Lijkt dan wel een soort van primer en ja dat heb ik niet nodig ;).

Het serum kost 13,95 en ik heb het besteld bij bol.

Raad ik het aan? Ja, het is een fijn product en ook weer niet te duur.

7 gedachten over “Melao 24k serum

  1. Leuk dat je het uitgeprobeerd hebt. Het ziet er heel luxe uit. Dan valt de prijs best mee. Ik ben zelf tevreden over mijn dagcreme, maar dit ziet er ook leuk uit hoor

  2. het ziet er wel heel mooi uit zo met die goud stukjes er in en de voordelen klinken goed hoor. Ik zou het zelf niet snel aanschaffen, maar dat is puur omdat ik tevreden ben over mijn crème die ik gebruik. Ik snap heel goed dat je er nieuwsgierig naar was geworden

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.