men at work

men at work

Het is bijna onmogelijk om te werken met dit weer…nou ja het is onmogelijk voor de bouwvakkers in deze tijd en geloof me dat brengt een zooi stress met zich mee van heb ik jou daar. De dagen dat ze wat kunnen doen is afzien, mijn auto stond vanmorgen om -2.5 en mega koud en ijzelachtig en dan te bedenken dat mijn mannetje daar in staat te bikkelen (bikkel is het ja). Het leven van een zzp-er gaat echt niet over rozen, het kan 30 graden zijn, dan is het werk dodelijk door de hitte en met deze kou is het ook bijna niet te doen of wat ik al zei..ze kunnen niks doen.
Roontje heeft vandaag voor de fotos van het logje gezorgd, vanaf ze foon heeft ie foto’s gemaakt die hij door had gestuurd naar me maar ik ze weer niet gehad heb natuurlijk en nu net pas onder ogen zag, zeg nou zelf als je de foto’s als ziet wil je niet eens naar buiten hahaha

Mijn auto heb ik vanmorgen met bruut geweld mishandeld om het ijzel eraf te krijgen en was nog bang dat ik door me ruiten heen zou gaan zoveel kracht moest ik zetten, maar het is gelukt, na een flinke 15 minuten krabben/bikken kon ik wat zicht krijgen en heb ik glijend de meiden naar school gebracht.

Het weekend geven ze 7 graden overdag….onbegrijpelijk, wij houden, nou ja ik houd elk uur het weer in de gaten voor roon zodat ik kan kijken waar ik hem kan laten werken en geloof me het gezegde is waar “niks is zo verandelijk als het weer” zo geven ze de hele week + temperaturen op, kijk je 2 uur later kan je janken want dan is het ineens -5:| dus…. het liefst stap ik me bed in voor een lange winterslaap en maak me maar wakker als het weer normaal is;)

22 gedachten over “men at work

 1. “Kijk je 2 later”… Foutje in je tekst meid, want ik denk dat je 2 tellen, seconde of minuten bedoelde πŸ˜›

  Maar het weer is onvoorspelbaar, voor morgen hebben we weer een spits alarm afgegeven.

  1. haha ja sorry zag het gister al maar vergeet het weer aan te passen dus bij deze ” 2 uur later moet het zijn”
   en ja las het op twitter dat spitsalarm pfff nouja breng roon morgen weg en dan is hier niet ver vandaan gelukkig

 2. ja zeker bikkels zijn het mijne staat er ook de hele dag in en dan heb je ook nog van die lui die roepen: had je een vak moeten leren wij zitten op kantoor ja lekker ophoeren dan stumpers! dit is gewoon zielig voor ze! ik moet ook de hele dag op me fiets met de kids en ja tis fucking spekglad overal de dooi slaat in roepen ze al een week en hier vriest het nog steeds pff en nou zeggen ze weer dat er sneeuw komt vanavond maar goed neem me petje af voor de bouwvakkers!!!!

 3. het is een kunst om zo lang nog door te kunnen werken ! die van mij zit al een week of 2 thuis hoor πŸ™

 4. voor bouwvakkers is dit inderdaad een hell ja mits je lekker onder de vleugels van een werkgever zit;)
  zag gister zo een moedertje op de fiets gaan met haar 2 kindjes πŸ™ dus voor iedereen is het shit weer dit

 5. Ja respect voor de bouwvakkers… Mijn mannetje zit hele dagen op het dag alleen die extreme koude dagen was hij even thuis maar dat hou je toch ook niet vol buiten dan..

 6. Mijn vriend werk ook op de bouw en die zit nu binnen! In plaats dat de werkgever ze naar huis sturen, maar nee hoor! Gewoon met -10 buiten! Pff..

 7. en wie staat er weer te bikkelen op de stijgers vandaag…. ja he hij is gaan werken he rach :S mijn hemeltje ik ging dood vanmorgen al hahahah
  het is een klote tijd nu ja maar ja ook daar komt weer een einde aan toch πŸ˜‰

 8. Ze kunnen gewoonweg niet werken nu, de apparatuur doet het gewoon niet… Accu’s die wel 20 minuten meegaan en je dan weer moet opladen… Drama’s… Vind het erg balen voor de bouw, zeker nu in de crisis… Succes iig! Of kan ik beter sterkte zeggen??

  1. over die apparatuur maak ik me niet zo druk het gaat er gewoon om dat ze niet kunnen metselen, alles bevriest man! en dan kan het overdag wel + zijn maar snachts niet en dan klapt het metselwerk eruit :@
   en ja de crisis en dat is nog niet eens het probleem want er is nu werk zat juist hahaha maar goed doe maar sterkte πŸ˜€

 9. Ik vind het niet zo erg als het zo koud is, maar het is ook zo vochtig dat het lomp gevaarlijk wordt. Ik wil gewoon dat het koud is en dat we kunnen gaan schaatsen, maar verder geen gezeik. πŸ˜›

 10. belachelijk he rach maar ja het gaat inderdaad niet over rozen en dat heeft eigenlijk niet eens met een zzper te maken;)

 11. kan je toch niet in werken man!! schijnbaar wel maar mijn vent hoef ik daar niet in te zetten hoor hahahaha arme pik gaat ook dood dan lol
  en wat je schrijft het leven van een zpper gaat niet over rozen, ja als je lekker een computerbedrijfje hebt maar bouw en aannemers zijn gewoon de lul met dit weer

 12. hahahah bouwvakkers rulez!!! maar tot hoever mogen ze gaan dan rachel met werken in die temperaturen ???
  je mannetje kan goeie fotos maken πŸ˜€

 13. kei harde mannen die bouwvakkers, ga jij eens 8 uur in die kou staan ………..dan gaan wij van het vrouwelijke geslacht hardstikke mol man hahahah
  mooie fotos roontje πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.