Men in black

Men in black

Ik weet niet wat het is maar als Roon iets zwarts aan heeft vind ik het gewoon super leuk staan in plaats van iets gekleurds. Men in black and i like it!

Dat komt misschien omdat ik zelf vaak zwart draag, of niet, ik weet het niet. Ik weet wel dat het een keer is begonnen met een zwart shirt van Hugo Boss wat Roon had gekregen van Niomi. Sindsdien draagt hij steeds vaker zwart.
Mits het hartje zomer is natuurlijk want dan draagt hij wel een kleurtje!

En het geld niet alleen voor zijn shirt maar ook zijn boxers haha.

Het merk Schiesser, wat te koop ik bij deze webshop, is een merk met goede kwaliteit kleding en ondergoed. En het zit heerlijk!! Het shirt heb ik dan ook gelijk even getest 😀 en nee heb niet de boxer aan gehad nee hahah. Ik kende het merk zelf nog niet maar wij zijn fan 😀

Dragen jullie partners ook regelmatig zwart?

Dit artikel is in samenwerking met hemd voor hem

Eén gedachte over “ Men in black

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.