men..nee woman at work

men..nee woman at work

Bep de bouwvakker zeg ik zo af toe tussen neus en lippen door als gein maar laten we eerlijk zijn, ik ben ook een bep de bouwvakker, en dat kan natuurlijk ook niet anders als je met een bouwvakker getrouwd bent he 😉

Maar vrees niet ik bouw geen huizen:P de foto hiernaast is van anderhalf jaar geleden en had ik al een keer online geplaatst en daar ook duidelijk bij gezet dat ik niet was aangenomen omdat de muur bol stond en de stenen schots en scheef lagen maar he…ik doe het wel 😀
Geen werk voor rachel in de bouw met specie, gasbetonblokken en stenen dus;)

Nee ik mag het manusje van alles zijn en van project naar project tuffen om plaatjes te schieten van de gebouwen die uit de grond komen..

Super leuk denk je dan, je komt nog eens ergens, ja dat is waar maar op hoogtes staan….neuh dat zijn not fun stuff dingen geloof me 😉

Ik ben trots, trots op mijn vent, die regelmatig in de auto zegd als we ergens langs rijden van “kijk weet je nog rach dat we daar bezig zijn geweest ” ja dat zijn leuke dingen. Zo ook het project in den haag, pal naast het centraal station waar ze een ministerie van alles aan het bouwen zijn nu. Van klein naar groot op zien komen is gewoon gaaf (ja ik ben een vrouw maar vind sommige mannen dingen fun ja)

Foto’s maken van mijn meiden vind ik super, maar om de gebouwen beetje bij beetje vast te leggen vind ik ook leuk en uit eindelijk een boek maken met de complete opbouw ervan…..woman at work dus 😀

 

reactie's

reactie's

17 gedachten over “men..nee woman at work

 1. Super leuk als je de opbouw van een gebouw kunt vastleggen. Hebben wij hier met het gebouw ook gedaan en dat levert toch wat moois op. 🙂

 2. jij hebt ook bouwvakkers trekjes hahah. ik vind het gaaf wat je doet zo en lijkt me best gezellig tussen dat tuig 😛

 3. de foto van jou al metselend blijft een lachertje rachel en lullig dat ie je geen job aanbood 😛
  nee hou jij het maar bij tekenen en fotograveren he

 4. haha bep de bouwer, het is natuurlijk wel andere koek dan de meiden en andere objecten fotograveren, ik zie wel eens van die foto’s voorbij komen in blaadjes en zal en nu anders tegen aan kijken omdat jij ze maakt 😀

 5. ik krijg de rillingen al ik die hoge foto zie ! te hoog! zit je nou niet in de zenuwen met roon dan? of zitten die mannen vast?
  mooie foto’s

  1. nee ze zitten niet vast nee 😉 en jazeker houd ik me hart vast! de stijgers zijn ook niet zo breed 🙁

 6. my working bitchie hihi. nice die fotootjes rach, hoog he haha

 7. toen ik onlangs in den haag was zag ik overal projecten die bezig waren en toen dacht ik toch even aan jou en je man

 8. Dat is echt heel gaaf! Heel hoog en heel gaaf. Ik vind jou wel leuk als bouwvakker. Lol….niet vriendelijk voor de nagels…maar hey je mot wat he….lol.

 9. ik vind dit zo cool he :d leuk al die kiekjes op het internet van bloemetjes en bijtjes maar groeiende gebouwen en dan door een vrouwtje gemaakt is gewoon cool 😀

 10. Kan me voorstellen dat je dat heel gaaf vind om te zien! Als ik met de tram naar Centraal Station ga in Den Haag kom je inderdaad langs al die hoge gebouwen (ministeries) en daar zijn ze idd heel lang mee bezig (geweest).

 11. Leuke foto`s, en ik zie roon ze werk iederedag als ik van het binnenhof afkom,,

 12. Whahaha ik heb het ook van papslief ben ook af en toe een bouwvakker. Ben ook eens een dagje mee gegaan dat mocht omdat zijn collega’s zowat vrij hadden was rond de feestdagen en ben ik gaan helpen. Stond nog te trillen ‘s avonds toen ik bed lag van al dat hameren enzo hahaha! Echt leuk om jouw zo te zien 🙂 Toen ze mij zagen lopen met de kruiwagen nou nou die koppen joh 😀 whaha wij hebben toen echt staan lachen! Een vrouwelijke bouwvakkerrrr.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: