Met je benen op de grond

Met je benen op de grond

Tijd geen update gegeven hierzo, eigenlijk omdat ik niks te melden had, het gaat nog steeds niet goed en na vanmorgen ben ik met mijn benen op de grond gezet, ik dan wel te verstaan, ana niet. Ik geef deze update ook zodat ik niet overal op twitter en op facebook tekst en uitleg hoef te geven want dat is een te lang verhaal 😉

Wekelijks word ik op mijn kalium gesprik, kalium zorgt ervoor dat mijn hart de elektroden krijgt die hij nodig heeft om te kunnen kloppen, en voor mijn spieren is kalium belangrijk. 2 weken geleden was mijn kalium 3.5 en die weken ervoor 3.2 of 3.1, je kalium hoort op 3.5 te staan en 3.0 is de grens. Vanmorgen voelde ik me al niet goed en heb gekropen van de vermoeidheid en van de kramp door de woonkamer heen en zakte steeds weg en wilde dus ook de huisarts gaan bellen en toevallig belde ze zelf al, jaaa zegd ze je gaat zo naar de spoedeisende hulp waar ze al op je staan te wachten :S. dus ik al verteld dat ik haar net wilde bellen en toen kwam het antwoord dat mijn kalium wat gister geprikt was op 2.8 stond, stront aan de knikker dus. Haar ook verteld dat ik gister weer de hele dag heb lopen spugen en daarom ook de pillen die ik er voor slik niet binnen heb kunnen houden. Dus…roon bellen, die moest uit hazerswoude komen en was hier zo, schoonzussen bellen, broer bellen ect, alles in rep en roer hier incl niomi, die echt over haar rooie ging want nu was het dan echt, mama moet naar het ziekenhuis, zo zielig…., maar goed alles ingepakt hier, meiden naar tante danielle gebracht en op naar het ziekenhuis waar ze idd op me stonden te wachten.

Daar werd ik weer op mijn kalium geprikt, aan de hartmonitor gelegd en een hartfilmpje werd er gemaakt en toen was het spannende wachten op de bloeduitslag want als hij niet gestegen was moest ik blijven en kreeg ik een infuus. na anderhalf uur kwam de arts en die zei ons dat mijn kalium op de grens stond van 3.0 nu en ik naar huis toe mocht en zoveel mogelijk kalium tabletten binnen moest houden.

Ik zou vandaag ook in hetzelfde ziekenhuis naar de dermatoloog gaan voor de vreselijk bulten en plekken op mijn benen maar je begrijpt dat dat niet ging, en als het goed is heeft het ziekenhuis die afspraak afgezegd. Maandag staat er weer bloedprikken en arts en hoofdbehandelaar op het menu en roon gaat mee, dat is wel fijn. De meiden gaan lekker een nachtje logeren bij ome plop en tante astrid dus die hoeven dat hele circus niet mee te maken.

Ik heb bijna 2 uur over dit logje gedaan, niks voor mij, maar ben moe en gaat nu lekker chillen en bijkomen van alles. zei nog tegen roon ook vaag vandaag is de dag dat mijn moeder begraven werd 13 jaar geleden en nu lig ik plat…

We willen iedereen bedanken voor de lieve berichten op facebook, en twitter 😉

10 gedachten over “Met je benen op de grond

 1. Hey, ik hoop dat de controle vandaag weer iets beter ging. Elke keer als je een stapje vooruit doet lijk je er twee terug te doen erna. Maar kom op, 2012 moet jullie jaar met veel voorruitgang worden hoor!

 2. Ik schrok al toen ik las op twitter dat je naar het ziekenhuis moest… Fijn dat je naar huis mocht en ik hoop dat het snel beter gaat met je!

 3. Ik was er echt van geschrokken, wat een gedoe allemaal 🙁 Lees je blog al langer, maar heb eigenlijk nooit een reactie achtergelaten. Ik wens je heel veel sterkte! xx

 4. He Verdomme meid,

  Laat je me gewoon wÊÊr janken, ken je niet eens persoonlijk!!!
  Kop hoor meid, dat je 2 uur doet over een logje klein als dit (hoewel, foto bewerken rekenen we er dan ook voor het gemak maar bij, scheelt weer) das niet goed hoor vrouw, en de gedachten aan het einde van je logje, rillingen over me lijf!!

  Ik zou zoveel dingen willen zeggen, schrijven, schreeuwen tegen je, maar het heeft geen zin want het is Ana waartegen ik moet schreeuwen en die luistert niet naar mij 🙁

  Kom op hoor lieverd, jij kan dit!!!!

 5. Heel heel heel veel sterkte Rachel. Jij moet ana overwinnen, echt. Je verdient zoveel beter dan deze rotziekte. Ik denk aan je, hou je taai!

 6. Jezus meis,

  Schrok al van je foto en later ineens dat je naar het ziekenhuis moest pffff, wat een gedoe allemaal met jou.

  Pleur lekker op die bank nu en chillen maar, hou je rustig denk aan je.

  Knuf

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.