Met konad weer

Met konad weer

Vanmiddag nog even gefreubeld nadat ik mijn nagelak koffers op orde had gebracht want dat was 1 groot drama, er kon niks meer bij dus heb mijn acryl koffer leeg gehaald en daar de rest van de nieuw gekochte lakjes in gedaan, niet handig 2 koffers maar ben nog aan het brainstormen wat nou makkelijk is. Kan wel weer een grotere trolley aanschaffen maar ook dat ding raakt vol geloof me;)
Vandaag weer een keer met konad aan de gang gegaan en jeeee dat is lang geleden voor Rach maar het verliep soepel en in nog geen 10 minuten was ik al weer klaar. Het blauwe kleurtje was leuk maar nee wilde toch ff wat anders weer (krijg de smaak weer te pakken :D)

Veel nagel updates, maar hij stond voor morgen in de planning maar denk gooi hem nu maar alvast online want morgen is het een beetje chaotisch 😉

11 gedachten over “Met konad weer

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.