mexicaanse griep hysterie!!

mexicaanse griep hysterie!!

Oke ik word werkelijk ziek van de histerische mensen die het ene sprookjes verhaal na het andere in zich op nemen betreft de mexicaanse griep en het vacin ervoor. Er zit kwik in, je kan er kanker van krijgen, verlamd van raken en gaat zo nog maar ff door wat er niet allemaal gegilt word…sorry mensen stop met deze histerie!! een hoop kennisen en vrienden zullen nu wel met een pruillip achter hun pc zitten en dit logje lezen hahah. Een vriendin van mij heeft vorige week de mexicaanse vacin gehaald en ja ze er goed ziek van geweest, hartkloppingen, zweetaanvallen en niet goed er van geworden.Β  Als het werkelijk een chemische stof is waarom willen ze dan kinderen het vacin ook gaan geven ? weet je wel niet wat voor gif er in de gewone griep prik zit ??

ik wil nu wel weten hoe histerisch jullie erover denken en als je een oproep heb gehad voor de shot ga je ja of nee ?
ik sta voor morgen op de planning voor de shot, tuurlijk heb ik mijn twijfels maar rach is rach en rach laat zich zeker niet gek maken;)

38 gedachten over “mexicaanse griep hysterie!!

 1. Ik ga niet.. De gewone griep heb ik maar een aantal kerel in mijn leven gehad, is op 1 hand te tellen. De mex griep zou niet zo’n heftige griep moeten zijn zeggen ze, maar je hebt amper weestand omdat het een nieuwe griep is en daarom is het gevaarlijker.
  Ik vertrouw die vaccin ook niet. Heb er echt alleen maar een Nee gevoel bij gehad.

 2. ja gewoon halen idd!! ze maken ze niet voor niks is echt wel getest en huisartsen hebben m zelf ook gepakt om voorbeeld te geven;) dit is een pandemie en geen wintergriepje πŸ˜‰

 3. Ik heb een oproep gekregen, en ga hem ook halen net als de gewone griepprik. Ik heb diabetes en een zeer zwak immuunsysteem, het is eigenlijk een wonder dat ik hem nog niet gehad heb die mexicaanse griep want normaal heb ik alles wat heerst πŸ˜‰

  1. owja dan ben je idd een risicootje πŸ˜‰ en ja hoor gewoon halen dat ding!! zou vandaag gaan maar was al te laat πŸ™ heb al koorts dus volgende week dan maar
   su6 jij πŸ˜‰

 4. Ik heb een oproep voor de 24ste…
  Ik heb nog nooit een griepprik gehad.
  Dus ik twijfel wel of ik nu die Mexicaanse moet nemen…

  Maar goed, er gaan jaarlijks meer mensen dood aan de gewone griep dan aan deze griep.
  Alleen hoor je daar nooit wat over…
  Het is allemaal zo’n ophef.

  Ik zie wel wat ik doe als de dag daar is.

  Succes vandaag meis

  kus

  1. er is idd heel veel ophef over;) heb net me huisarts gesproken en die zegd dat het gewoon een vacin is en dat idd opgeblazen word;) ze heeft hem zelf ook gehad. ik ga vandaag alleen niet, ik mag niet omdat ik koorts heb en de variant ook van de m griep zoals rasje had vorige week;) dus ik mag volgende week

 5. De enige reden waarom ik er eigenlijk op tegen ben is dat het nog niet op lange termijn is getest en dat vind ik riskant. Misschien helpt het die griep wel te voorkomen/verhelpen, maar wie weet wat je over 5 jaar voor vreemde bijverschijnselen krijgt.

  Nee, ik heb liever iets wat al een tijdje getest wordt.

 6. Ik wil er geen 1, ook al werk ik in de zorg.

  Ik wordt hysterisch als er weer een nieuw onderwerp over Mexicaanse Griep. Nu moeten de kinderen van 6 maanden tot 4 jaar ingeΓ«nt worden. En waarom dan niet kinderen van 5 tot 10 jaar? Omdat ze meer weerstand hebben, zeggen ze!

 7. Manlief zei ook al er zijnwel meer griepdoden geweest al die jaren waar je nooit wat van hoort en nu opeens wel omdat het DE griep is. We zijn er hier ook nog niet uit wat we gaan doen, maar dat er een hoop media-aandacht-hype is ja….teveel

  1. met rasje gaat het redelijk, koorts vrij is ze maar ze hoest nog wel heel erg. ze is vandaag ook weer naar school geweest:D alleen haar zwemles heb ik nog even laten gaan vanmiddag;)

    1. ja zo kan je het noemen ja;) mijn jongste dochter had het vorige week maar die is echt goed ziek geweest hoor πŸ™ nou ja laten we maar hopen dat het allemaal mee valt en die shot van morgen ook!!

 8. Ik vind het héél lastig, ik ben geen risicogroep maar werk wel in de gezondheidszorg, en eerlijk gezegd zit ik er niet echt om te springen om een vaccinatie te krijgen. Ook de keuze voor onze dochter om wel of niet te vaccineren blijt lastig…….kortom ik ben er nog niet uit.
  Het is inderdaad 1 grote hysterie maar veel duidelijkheid geven ze ook niet….

 9. Ik haal die prik niet, ook de griep prik niet, want ik heb nooit griep, Soms roep ik wel eens, ik wil ook wel eens griep, gewoon lekker een paar dagen je zielig voelen en je kut voelen, maar ja dat heb ik nooit (zal je zien heb ik het van de week ineens)Mijn schoondochter is dokters assistente, en die hebben een folder gehad/gelezen, dat het koningshuis ook de prik krijgt, maar dat alle gevaarlijke gemische troep er bij hun uit gehaald wordt, dus wij krijgen de troep ingespoten, en hun krijgen het goede, nou ja, geef mij maar griep, geef de prik maar aan een ander. (en nu denken jullie na dit lezen die is gek) fijne dag allemaal en beterschap voor de zieke.

 10. ik zou het zelf niet nemen. ik heb zelf wel mijn twijfels over de stoffen in het vaccin, maar ik ga het niet hysterisch rondroepen. het zal best uitvoerig getest zijn, maar ik probeer gewoon gezond te eten, te sporten en mijn weerstand hoog te houden.

 11. in jouw geval zeg ik ja halen dat ding;) je bent idd heel erg vatbaar voor alles en idd als jij griep krijgt dan is je hele gezin in rep en roer, wat een ander doet moeten hun weten zolang ze maar geen broodje aap verhalen blijven rond zingen πŸ˜€

 12. hahaha die rachel met haar histerie πŸ˜€ maar ik snap je wel er zijn mensen die over niks anders kunne lullen en ja daar zou ik ook doodziek van worden en mensen die idd helemaal over de rooie gaan als ze het woord alleen al horen πŸ˜‰

 13. ik ga niet maar mensen idd met astma en die ongein ja dan zou ik er ook anders tegen aankijken, ik weet van jou dat je bijna voor dood ligt als je al de gewone griep heb zoals een paar jaar geleden πŸ™

 14. ik zeg nee en zal dan wel bij de histerische kant horen hahah, ik laat me niet ziek spuiten om het zo maar te zeggen πŸ˜‰

 15. Dat ligt eraan. Als je nooit ziek ben (zoals ik) zal ik gaan twijfelen, maar eerder een nee dan een ja. Maar iedereen zegt; NIET DOEN HET IS NIET GETEST BLA BLA.., maar ze testen het toch wel aangezien ze het anders echt niet mogen gebruiken hoor!

 16. Ik krijg geen oproep want ik ben geen risicogroep. Stefan heeft zowel de oproep van de gewone griepprik als die van de mexicaanse afgeslagen omdat hij beide vaccins niet vertrouwt. Hij vindt zichzelf gezond genoeg om tegen een griepje te kunnen.

  Wij doen nu gewoon goed ons best om gezond te leven met o.a. de inname van vlierbessen om de weerstand te verhogen, genoeg fruit en groente eten en vooral ook voldoende slapen. πŸ™‚

  Of dat vaccin je nu wel of geen rare ziektes kan geven wil ik niet eens uitspraken over doen. Wat ik wel vind is dat het altijd beter is om je weerstand hoog te houden dan om medicijnen in te nemen.

  1. ben ik met je eens om je weerstand hoog te houden zonder medicatie maar….wat als je weerstand heel zwak is, zware astma hebt ? ik kan heel veel fruit eten en proberen me weerstand hoog te houden maar ik ben lichamelijk gewoon een wrakje πŸ˜‰

   1. Tjah daarom moet iedereen zelf beslissen. Je kent je eigen lichaam het beste. Stefan heeft ook flinke astma maar zijn weerstand is heel hoog daarom doet hij het niet. Jij hebt sowieso al snel iets te pakken dus ik snap wel dat jij wel die vaccinatie pakt. Ik hoop alleen maar dat de hysterie ongelijk heeft uiteindelijk.

 17. hmm ik weet het niet, we lezen teveel denk ik en we luisteren teveel naar idd histerische mensen su6 jij morgen en de komende week πŸ˜›

 18. ik haal hem niet klaar en niet omdat ik gek gemaakt ben door de media πŸ˜‰ je weet idd nooit wat er in zo’n vacin zit πŸ˜‰ maar wat je al eens eerder ergens schreef als je kind of jij overlijd aan de mexi griep vergeef je jezelf nooit!!

 19. hahahha je word er gek van he rach je leest ook overal idd histerische verhalen krijg ook mails via hyves erover binnen man man man flikker op in die gewone griepshot zit ook een hoop zooi wat ook negen van de 10x niet werkt omdat de griep steeds veranderd

 20. Ik had hier een hele leuke site voor, maar ben de naam kwijt en google werkt ook al niet mee.
  Maar nee, ik zou m niet halen.

  (ik ga nog even flink nadenken over die site haha)

 21. ik ben niet voor en ben niet tegen en idd ze maken het vacin niet voor niks en hebben voor zover ik weet nu al 35 miljoen van die vacins klaar liggen waarvan al een hoop mensen mee zijn ingeent zijn πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.