Mexicaanse mini wraps

Mexicaanse mini wraps

Hey!! Ik blog natuurlijk niet alleen over beauty, haren en make-up natuurlijk!! Nee ik kook ook graag!! Elke woensdag koken wij ook op school en neem dan altijd wat lekkers mee naar huis. Mijn moeder is altijd het proefkonijn hahaha en geeft dan ook altijd eerlijk haar mening. Dit keer heb ik mexicaanse mini wraps gemaakt en die waren lekker joh!!

We hadden op instagram gevraagd of jullie het recept wilde  en iedereen was enthousiast dus bij deze!! Ik heb nog meer recepten omdat ik dus elke week wat maak en mijn vraag naar jullie is of jullie het leuk vinden als ik dat elke week zou gaan delen? Let me know!

Wat heb je hier voor nodig:

Kip
Groene paprika
Tauge
Prei
Zakje Mexicaanse kruiden
Zout
Wraps

Je snijd de kip in kleine blokjes en die bak je aan met wat peper en zout. De groenten die je ook al hebt klein gesneden bak je daarna even mee. Dan doe je het zakje mexicaanse kruiden erbij (kan je kant en klaar kopen maar je kan de kruiden ook zelf maken). Als alles even gebakken is doe je in een cupcake springvorm papiertjes voor een cupe cake en daar doe je een stukje wrap in. Dan doe je een beetje van het mengsel in de wraps en dan even de oven in op 160 graden voor 15 minuten. En dan is het smullen!! Je kan er sweet chilli saus over doen of knoflooksaus of niks want het smaakt zo ook prima!!

Gaan jullie dit maken een keer? Dan zou ik graag willen weten wat je er van vond 😀

5 gedachten over “Mexicaanse mini wraps

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.