Middagje Den Haag

Middagje Den Haag

Zoals jullie wel gemerkt hebben zijn Rashel en ik tegenwoordig de hort op!! We rijden overal naar toe, maken het gezellig en maken foto’s. Moeders is fotograaf en alles blijft jeuken kwa dingen vast te leggen. En wat is er dan leuker en mooier door met je kind op pad te gaan want die is net zo fanatiek als haar moeder πŸ˜€

Het weer zat die dagen mee dus mijn geluk kon niet meer op. Ondanks de rot nachten die ik heb, brengen deze dagen mijn gewoon een boost energie!! En ja ik weet ik verbruik mijn energie misschien verkeerd maar degene die mijn real life kennen weten dat ik geen muts ben die op de bank wil zitten πŸ˜‰

Dus hup hup de hort op!! We gingen eerder naar Amsterdam. En daarna gewoon in onze eigen stad Den Haag.

Rashel, en ja moeders ook, is trots op de foto’s die ze gemaakt heeft. We hebben er natuurlijk veel meer gemaakt en gepost op instagram.Β  Genieten dus en we vinden het heerlijk en jullie gaan dus vaker dit soort blogposten voorbij zien komen!!Β  Als jullie dat leuk vinden natuurlijk ;). We willen ook een nieuwe uitdaging aangaan met moeders en dat is lunchen of ergens een bakkie gaan drinken en daar dan een hotspot artikel van maken….leuk? En waarom uitdaging voor mij…nou uh ja is nogal lastig voor mij onderweg eten en drinken omdat er niks in blijft en dus niet omdat ik niet durf, laten we dat even duidelijk stellen πŸ˜‰

Lijkt het jullie wat om deze nieuwe rubriek te gaan zien op lafamiliab?

Let me know πŸ˜€

We hebben gewoon wat rond gelopen in de stad en zijn de Hema weer even ingeschoten omdat Ras niet weg gaat voordat ze hotdog van de Hema heeft gehad hahaha. En ik haalde tompoezen voor ons omdat Roon en ik de 18e 23 jaar samen waren. Verder dus niet echt geshopt maar gewoon lekker rond gelopen en gekeken.

Ik vind dat je niet altijd iets hoeft te kopen ondanks het echt rete moeilijk is voor mij haha want het liefst had ik weer een nagelak of een high lighter gescoord maar zo lekker met mijn kind aan mijn zijde alles bekijken maakt mij ook happy.

reactie's

reactie's

7 gedachten over “Middagje Den Haag

  1. Heerlijk dat je zo’n boost krijgt van jullie uitjes.

    en die nieuwe rubriek gewoon doen

  2. You go girl. Het is zo belangrijk om te genieten en leuke dingen te doen met je kind(eren). Lijkt me leuk, hotspot artikelen!

  3. Kom maar eens gezelli bij Een theelepel geluk op de koffie. Lekker stel zijn jullie!! En jaaa: leuk die blogposts met uitstapjes!!

    1. Oja dat kan ik ook doenπŸ˜ƒ hotspot Cynthia !! Ik zal even met ras overleggen en dan dm ik je even 😘

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: