Mijn andere verslaving: Oogschaduws

Mijn andere verslaving: Oogschaduws

Mijn lipstickverzameling maakte sommige van jullie nieuwsgierig naar mijn oogschaduw verzameling.. Ik kan je vertellen, deze is net zo bescheiden haha, ook hier geldt: er kan nog veeeeeeeeel meer bij #beautyblogger haha ๐Ÿ˜‰ Wantwees eerlijk, 17 paletten is niks toch ๐Ÿ˜‰

Pak er een wat te drinken bij, want dit is een lekker lang artikel geworden ๐Ÿ˜‰

Ik zal rustig beginnen met mijn kleintjes, dit zijn palettes die meer dan 2 pans hebben en max 6 ๐Ÿ™‚ Hier heb ik de gekste kleuren, van nude tot smokey en knalkleuren ๐Ÿ˜€

De vierkanten en het zwarte palette zijn van de action ( de quatro’s zijn nog te koop ๐Ÿ˜‰ ), de ronde is van essence en de andere 2 van mijn favo merk NYX

Dan de palettes waarvan ik vind dat het ook prima feestdagen palettes zijn.

Het palette linksboven is van essence en is dit jaar uitgekomen en man oh man ik ben hier weg van! Het is het ola rio palette en er zijn nog 3 varianten te koop ๐Ÿ˜€

Rechtsboven hebben we MUA, dit was mijn kerst palette afgelopen kerst hihi..

Het laatste palette is van Focallure, ook een moo shimmer palette wat ideaal is voor feestelijke gelegenheden ๐Ÿ˜€

Dan gaan we door naar de wat meer gemengde paletten. Zoals je ziet bevatten ze uiteenlopende kleuren. Linksboven hebben we MakeUp Revolution.. Dit schijnt een dupe van Anastasia Beverly Hills Subculture te zijn..

Daaronder in het roze doosje het I heart make-up chocolate palette.. jeps die naar chocolade ruiken.. was mn eerste merkpalette nadat ik begon met bloggen over beauty ๐Ÿ˜‰

Het zwarte doosje is een van Sleek, zwaar gepigmenteerd, gebruikt voor een halloweenlook btw.

Dan het andere roze doosje, een van de action ( ook nog te koop ), de roze kant vond ik niet zo.. De linkse kant bevalt me wel gelukkig ๐Ÿ˜€

Nog niet genoeg gehad? Nee? Mooi dan gaan we verder met de nudes..

Laten we eens beginnen met linksboven haha, dat is een palette dat een hype was onder de beauty youtubers jaren geleden.. Dit palette kreeg ik een keer voor m’n verjaardag. Is er een van de action, helaas niet meer te koop.

Daaronder ligt een palette van L’Oreal, ideaal voor een lichte nude look voor door de weeks.

Rechtsboven een van de wibra, jep ook daar vind je af en toe budgetpareltjes.

Deze reeks sluiten we af met MUA, dit gebruikte ik voor mn wenkies toen ik nog blond was, het pannetje waar ik het kleinste pan heb gehit heb ik maanden voor de wenkies gebruikt. Ook zitten er een paar goede transitiekleuren in.

Het laatste palette uit de reeks paletten. Dit is mijn nieuwste aanwinst op het moment dat ik dit schrijf. Deze heb ik afgelopen weekend gekregen van Jan toen we bij de action waren. Nieuw palette dus dat moest ik maar uit gaan proberen, wees eerlijk: hoe tof ziet dit palette eruit! Lekker shimmery! I love it!! Ideaal als je een look maakt met een palette zonder shimmers, dan kan je hiermee je look toch afmaken.

Oke, de laatste dan. Dit zijn mijn mono oogschaduws. De witte is er een essence, wel een nadeel is dat deze doosje heel snel kapot gaan. Dit is een kleur die nooit uit de stash zal gaan ๐Ÿ˜‰ Dit was de kleur oogschaduw die ik droeg op onze trouwdag ๐Ÿ˜€ Deze draag ik nog wel eens op bijzondere gelegenheiden ๐Ÿ™‚

De roze is er een van Rimmel, grappig verhaal ook achter deze.. Ik wilde hem graag maar jan vond dat ik al genoeg had ( lees alleen die ronde quatro van essence waar ik dit bericht mee begon ), dus ik zo ja als ik hem mag draag ik hem als ik ga bevallen ( zwanger van de laatste ) en jahoor ik lag daar opgemaakt in dat ziekenhuisbed met m’n roze Rimmel oogjes hahaha ๐Ÿ˜€

De laatste is een cream eyeshadow van Maybelline ๐Ÿ™‚ Ik las toen dat het een trend was, dus ja kopen maar die handel.. Draag hem alleen amper haha..

Nog verzoekjes voor een vervolg uit mn stash? Bijvoorbeeld lipglossjes/lipalms/highlighters?

Wat is jou favoriete oogschaduwpalette uit jouw stash?

12 gedachten over “Mijn andere verslaving: Oogschaduws

  1. Oh wat leuk! ร‰รฉn van de weinige soorten make-up die ik nog draag is oogschaduw. Dat blijft toch mooi. ik vind vooral de wat warmere kleuren mooi. Die palettes die je hebt, zijn geweldig!

  2. Je hebt in ieder geval veel keus, haha! Ik heb niet zoveel met oogschaduw omdat mijn ogen heel snel gaan tranen als ik er iets opsmeer of aanzit.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.