Mijn dagelijkse routine met make up

Mijn dagelijkse routine met make up

Er is toch wel heel veel vraag naar van wat ik nou allemaal op mijn giegel smeer!! Nou heel basic kan ik je vertellen ;). Ik ben gek op make-up, en dat was ik al op jonge leeftijd en heb altijd een hele zooi gehad kan ik je vertellen. Maar ja je word ouder he…. en dan je hebt kids gekregen en dan heb je niet altijd de tijd om even lekker full face smorgens te gaa. Ja het gaat wel maar ik vind dat dan weer zonde van mijn tijd 😉

Ik gebruik een beetje gewoon de standaard dingen. Foundation gebruik ik dus niet!!! Ik vind dat niet prettig op mijn gezicht tegenwoordig. Vroegah, was dat wel anders en gingen er lagen na lagen na lagen over heen hahah. Maar nu? Nee just basic.

Ik gebruik:

Concealer
Oogschaduw (niet elke dag)
Oogpotlood
Wenkbrauwpotlood
Bronzer
Highligter
Mascara
Een beautyblender
Kwasten

Nou hoe simpel is dit verhaal hahah. Deze producten gebruik ik elke dag en de ene keer komt er wat bij en de andere keer vervang ik het weer een keer. Ik heb lades vol, echt lades vol en pak elke keer weer eens iets anders dus het is niet zo dat ik een zooi make up koop en niks me doe want dat is niet zo 😉

Uhm ja deze la twijfelde ik nog over of ik hem wel zou plaatsen hahah. Welkom to the shitload.

Mensen willen een uitgebreide make up routine van mij graag zien maar ik voel daar niks voor sorry ;). Ik ben geen beautyblogger en geloof me ik “pleur” het smorgens op mijn smoel en vind het wel prima zo ;). Maar om jullie toch een beetje een indruk te geven….bij deze!

Maken jullie je elke dag op? En doe je dat dan uitgebreid of gewoon ook lekker basic?

Let me know want ik ben daar wel benieuwd naar natuurlijk 😀 en als er nog vragen zijn hoor ik die ook graag 😉

10 gedachten over “Mijn dagelijkse routine met make up

 1. Ik maak me dus echt nooit op… Eerlijk gezegd ben ik nog te beroerd om een dagcreme op mijn gezicht te smeren. Wel doe ik nu ’s avonds Nivea uit het blauwe blik op mijn gezicht. Dat is voor mij al heel wat.

 2. Ik woon op een boerderij blijf het hele jaar bruin van de zon!! Die is zooooo fel hier!!!

  Ik heb een egale huid met sproeten neus dus neeuuhh GEEN foundation.
  Als ik weg ga rode lippen altijd!!

  En verder altijd smokey eyes bij meer tijd dus oogschaduw grijs zwart lijntje onder en boven en mascara.

  Ik zweer bij Dior Chanel en Lancôme omdat ik niet tegen goedkope merken kan,dan zit ik zo onder het eczeem.

  Favo luchtje is Coco van Chanel,heb veel geuren van Chanel plus nog 50 andere!!😂😂. Eeeerrggghh!!!

 3. Ten eerste begin ik altijd met een goede dagcrème met spf15, en dan waterproof mascara van Dior of van de Hema, en de lip colour enhancer 04 van de Hema.
  En soms wat concealer in de zomer over pigmentvlekken,maar dat was het dan ook wel.

 4. Nee echt he! Sommige in mijn klas vorig jaar die hadden dikke lagen… Zo zonde, want zonder ben je ook mooi genoeg denk ik dan.

 5. Hier ook nooit een dikke laag hoor.. Nergens voor nodig en het is ook niet goed voor je huid 🙂

  Helaas heb ik de mascara moet inwisselen voor een andere.. want ook de vervanger was niet goed. Heb nu die van de Lidl 🙂

 6. Een heel enkele keer gaat er mascara op en lippenstift, maar meestal ben ik zonder make up. Ik vind het vaak een hoop gedoe, en het voelt ook niet altijd lekker..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.