Mijn eerste basislaag

Mijn eerste basislaag

Ik zag eens door mijn feed te scrollen om te kijken of ik een onderwerp kon vinden voor dit artikel. En aangezien we nu allemaal terug naar de basis gaan, leek dit me een leuk onderwerp voor dit artikel.

Ik begon in 2017 heel skir met budget producten op mijn blog en met mijn stash. Vooral bestaande uit producten van de Action.

De bb cream, concealer en mascara zijn al niet meer te koop en de Delia blush die ik ook bij de Wibra scoorde ook niet meer volgens mij

Ondertussen heb ik 10 blushes in de stash liggen ofzo.. net als een stuk of 4-5 gezichtspoeders.. Voor sommige is dit veel, voor andere juist niks.

Ondertussen heb ik van meerdere merken producten in de stash zoals Clinique, Kiko, Calvin Klein, maar ook essence, CATRICE en Make-up Revolution zijn merken waar ik met veel liefde mee werk.

Wat was jouw allereerste basis qua make-up?

reactie's

reactie's

13 gedachten over “Mijn eerste basislaag

 1. Ik gebruik nauwelijks make-up en heb geen ervaring met een basis. Ik heb het goede voorbeeld niet gekregen

 2. Ehm, ik gebruik uberhaupt geen make-up dus ik heb dat niet. Maar anders zou ik zeggen: een dagcreme? Moet je daar niet mee beginnen?

 3. Toen ik pas make-up begon te kopen kocht ik voornamelijk MAC. Nog altijd goede producten maar wel in prijs gestegen. Nu zitten er een hele hoop merken in mijn stash, zowel budget als luxe

  1. mac is inderdaad goed maar er zijn tegenwoordig zulke goede dupes te krijgen 😀

 4. hier kiko catrice essence en nog een paar merken, gebruik gewoon van alles wat

 5. Toen ik met make-up begon was er behalve Catrice en Essence nog zo’n heel goedkoop merk bij Kruidvat, maar ik weet het merk niet meer!

 6. Oh pfoe.. dat weet ik niet meer. Weet wel dat alle meiden in mn klas de hele dag met de dream matte mousse foundation van Maybelline liepen te smeren. Zo oranje.. was altijd blij dat ik die niet had haha

 7. Mijn allereerste makeup kwam uit mijn moeder’s nachtkastje vandaan haha vraag me niet meer welk merk het was.

 8. Mijn eerste basis producten waren van NYX en nog steeds gebruik ik deze graag. Al heb ik nog wel een aantal andere merken die ik nu vaker gebruik, zoals Benefit

 9. Poeh, geen idee. Denk heel vroeger van de HEMA. Nu heb ik foundation van Yves Rocher, mascara van Maybelline en eyelinder van Essence. Rouge van Yves Rocher.

 10. Ik gebruik al jaren het zelfde haha! Soms test ik weer iets uit maar vaak kom ik toch terug op mijn oude producten

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: