Mijn eerste blog!!

| 5 reacties

Hi allemaal, mijn eerste blog!

Ik wil jullie vandaag wat vertellen over Benefit. Ik werk bij de Douglas en ben een Benebabe. Dit houd in dat ik me veel bezig houd met dit merk. Veel mensen zullen dit merk wel kennen, maar ik denk dat er ook veel mensen zijn die er niet bekend mee zijn.

Benefit is een cosmetica merk dat opgezet is in 1976 in San Fransisco door 2 tweelingzusjes Jean & Jane. Zij wilden beauty producten op de markt brengen die snel en makkelijk het gewenste resultaat gaven en wat dagelijks gebruikt kon worden.

In 2001 opende benefit hun eerste Browbar. Aan deze bar worden wenkbrauw behandelingen gegeven. Shapen, verven & waxen. Dit is waar veel mensen Benefit deze tijd van kennen.

 

Op dit moment zit Benefit over de hele wereld, soms als shop in shop, maar ook met eigen boutique’s. In Nederland is het merk exclusief bij Douglas, mocht je nou eens in het buitenland zijn kun je via hun website de postcode van je bestemming invullen en dan zie je direct of er een store in de buurt zit!

Waarom ik deze info met jullie wil delen is omdat ik dit 1 van de leukste dingen vind van mijn werk. Wat ik al aangaf; ik ben een Benebabe, dus ik heb mijn cursus gehad voor de wenkbrauw behandelingen en ik werk veel met de producten. Door mij n enthousiastme voor dit merk, zal ik jullie dus vaak reviews geven over producten van Benefit en zal ik jullie binnenkort een “kijkje geven” wat er bij de Browbar gebeurd!

Kennen jullie Benefit al en wat vinden jullie ervan?

Liefs, Debby

5 reacties

  1. Ik laat al heel lang mij wenkbrauwen doen bij douglas! Zou niet andere willen. Zo leuk dat je ook wat meer over de producten gaat vertellen 😄

  2. Ik ken het ook niet, maar ik ben benieuwd naar jouw blogs!

  3. Ik heb er wel van gehoord maar ken het helaas niet. Ooit bij een blog-event uitleg gehad van Anastasia en dat vond ik wel heel leuk. Ik doe vrij weinig met mijn wenkbrauwen (behalve verdwaalde haartjes weghalen) omdat ik blij ben met hoe vol ze zijn (zonder ‘Gargamel’-achtig te worden overigens).

  4. Ik ken het merk inderdaad vooral van de wenkbrauwen maar ik weet van collega youtubers dat er ook make-up van is.

    Helaas heb ik nog geen producte van Benefit, al hoor ik veel goede verhalen over de ka brow 🙂

  5. Ik heb toevallig vorige week net een wenkbrauwpotlood van Benefit gekocht. Maar toen niet heel veel uitleg erover gehad. Op mijn lijstje staat nog wel een wenkbrauwbehandeling 🙂

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: