Mijn eerste choco-tulband!

Mijn eerste choco-tulband!

Gister deed ik even een poging om mijn feedreader te legen (auw :() en kwam bij Bar op haar site terecht en als ik daar geweest ben is het hell’s kitchen hier hahah. Dan zie ik weer iets en dan denk ik “gelijk maken!” Β maar als het woord ” scheid de eieren van dooier en wit” raak ik al in paniek want hoe doe je dat in godsnaam man hhaah. oke poging doen, ik zat de heerlijke choco tulband op haar site en kon me gewoon iet inhouden en heb vandaag alle dingen er voor in huis gehaald….aan de slag:D het scheiden van de eieren ging wonderbaarlijk goed moet ik zeggen en de rest is een peace of cake:D en toen de oven in he….en 45 min wachten….en nog eens wachten want heb hem even iets langer gedaan om dat ik hem er nog te nat uit vond zien (achteraf was het niet nodig geweest maar goed) Β en het resultaat..

een heerlijke tulband en hij is zoooow zooow lekker dat ik hem echt achter in de kast heb moeten zetten voor zovel moeder als kinderen haha, roon vond hem ook heerlijk maar die kan er makkelijk van afblijven hiih:D dus bar thnx weer voor het heerlijke receppie πŸ˜€

Ander nieuws…wie is er nou niet klaar voor oranje ? de straten zijn versierd (nou ja hier wel) de sminck ligt klaar dus kom maar op met je voetbal madness πŸ˜€

hier ik la familia B zijn we er klaar voor πŸ˜€

27 gedachten over “Mijn eerste choco-tulband!

 1. Haha dus hij was lekkah? πŸ˜€ Mooi zo, hij ziet er ook mooi uit.

  En kom maar op met de oranje gekte. πŸ˜› Mooie blauwe ogen heb je trouwens, zie ik op die foto!

 2. Ziet er heerlijk uit meid! Ik heb nog nooit een tulband cake gemaakt, maar als ik naar de jouwe kijk denk ik…het zal niet zo lang meer duren hehe. Wat ’n geweldige foto’s van je meiden!

 3. Ohhh lekker! Als mijn oven gemaakt is hoop ik ook snel weer aan de gang te kunnen haha. Enneh, love the crown! Ziet er leuk uit zo met de meiden πŸ˜€

 4. Ziet er lekker uit die cake πŸ˜€

  Geen oranje hier. We gaan wel kijken maar doen niet mee aan het versieren en uitdossen πŸ˜‰

 5. meid toch wat heerlijk, ik zou daar niet van af kunnen blijven haha ook niet als hij achter in de kast werd geplaatst πŸ˜€
  wat een leuke fotos van de meiden die klaar zijn voor oranje hihi

 6. zeggg doe ff normaal hahaha t*ring wat een lekker ding ja jullie ook maar die tulband ook πŸ˜€

 7. Ik zei het op twitter al, ziet er heerlijk uit. :livi Ik ga van de week cupcakes maken, lekker makkelijk standaard pak dit keer (Amerikaanse dingetjes bij de Lidl dit keer, zo ook die pakken om cupcakes te maken!)… twijfel alleen nog tussen bosbessen en chocolade. πŸ˜›

 8. eens moet het je eerste keer zijn he πŸ˜€ en hij is in mijn ogen goed gelukt en hij zal inderdaad super lekker zijn hihih
  heerlijke fotos van de meiden rach en zo te zien doe je lekker mee haha

 9. ow ow ow ow owwwwww tut wat zie die tulband er lekker uit en ja geloof best dat ik daar ook niet vanaf kan blijven hahaha
  ik ga ook even kijken op bar haar site πŸ˜€
  en wat een gekkehuis weer bij jullie he met dat oranje gedoe hahah zelfs binnens huis is de “madness” toegeslagen πŸ˜›

 10. Die tulband ziet er echt heerlijk uit :to En de meiden zien er leuk uit met de oranje kronen, ik ben er ook helemaal klaar voor!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.