Mijn eerste M.A.C product: de Browset

Mijn eerste M.A.C product: de Browset

In december 2019 was ik op een pers event. Hier ontving ik mijn allereerste M.A.C product #bloggersmijlpaal. Ook testte ik tijdens dit event een highlighter van een highlighter palette uit de kerstcollectie van 2019.

Believe me: M.A.C addiction started at that moment! Helaas heeft deze review even op zich moeten laten wachten. Maar er kwam steeds wat tussendoor.

Op dit event kreeg ik van M.A.C. artist Michel Shakiba mijn 1e M.A.C. producten: de Browset. Dit is een getinte browgel.

Ik kreeg hem in de kleur Beguile. Deze matched heel goed met mijn eigen wenkbrauw kleur trouwens. Mocht het niet je kleur zijn, de Browset is er ook nog in een transpirante kleur.

Wat ik fijn vind aan deze gel, is dat ik hem vaak meeneem als ik vroeg op pad moet en ik geen tijd heb om uitgebreid mijn wenkbrauwen te doen.

Ook is ie fijn in gebruik. Heb er niet veel van nodig en de hele dag zitten mijn wenkies goed.

Wanneer ik verder geen producten voor de wenkbrauwen gebruik, borstel ik ze even goed en gooi er daarna de browset overheen.

Je kan hem ook gebruiken in combinatie met andere wenkbrauwproducten.. Maar mijn ervaring is dat ze dan wat donkerder uit kunnen vallen. Het is wat je zelf mooi vind natuurlijk.

Kan ik hem aanbevelen? Zeker! Mocht je nou geen fan zijn van de gels van de Action/essence of CATRICE? Dan is dit zeker een goede optie!

Zowel Beguile als de transparante variant zijn bij de Douglas te koop voor € 18.50 (incl. gratis verzenden).

Wat is jouw favoriete product van M.A.C.?

11 gedachten over “Mijn eerste M.A.C product: de Browset

  1. Fijn product! Heb er al eens naar gekeken maar twijfelde toen of ik het wel zou gebruiken. Maar klinkt super handig! Ik hou van de MAC lippenstiften 🙂

  2. Ik vind je wenkbrauwen heel erg mooi! Ik weet nog goed dat ik mijn eerste MAC product kreeg.

  3. Ik was ook een groot fan van Mac tot ik over ging op dierproefvrije make-up. Soms mis ik het wel hoor, de kwaliteit is echt goed!

  4. Ik ken dit merk niet en heb ook nog nooit een gel gebruikt voor mijn wenkbrauwen, ik wist helemaal niet dat dit bestond, zo zie je toch maar. Ik heb nu voor het eerst een potlood voor mijn wenkbrauwen om ze iets bij te kleuren, dus wie weet kom ik ook nog eens bij de gel uit 🙂

  5. Handig product! Mijn favo’s van MAC zijn hun blushes en paintpots (ja en de lipsticks en lipglosses, maar als ik aanraders moet geven dan zou ik die andere twee benoemen).

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.