Mijn favo budget handcreme

Mijn favo budget handcreme

Je handen goed insmeren met dit weer is echt essentieel! Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete handcrèmes zien: de coconut handcream van Ziaja.

ziaja coconut handcream by vosje

Vooral met mijn extreem droge handen is het niet smeren ondenkbaar geworden voor mij. Ik merk dat ik vooral intensieve hydraterende crèmes moet hebben, plus verzorgende ingrediënten.

Hoewel deze niet direct hydraterend is, heeft ie wel een goede herstellende werking. Iets wat ik ook nodig heb.

Wat ook fijn is, is dat deze handcrème kokosnoot extract bevat. Deze is rijk omega 3, omega 6 en Canola olie. Ook beschermd de handcrème de huid tegen kou en stormachtige weersomstandigheden. En geloof me, die kou is niet mals soms in het noorden van Nederland.

Hoe is deze handcrème in gebruik?

Laat ik beginnen met de geur. Je zou verwachten dat er een overload aan kokos geur is. Gelukkig is dit niet het geval en zit er een subtiele kokosgeur aan. Want to much kokos vind ik niet lekker namelijk.

Je hebt echt maar een klein beetje nodig. Ik was goed verbaasd dat de hoeveelheid die ik normaal pak al gauw te veel bleek te zijn. Je doet dus lekker lang met deze tube!

Ook trekt de handcrème snel in, iets wat voor mij ook een belangrijke factor is als het om handcrèmes gaat.

Prijs, verkrijgbaarheid en conclusie

Ik kan de Ziaja Coconut Handcream echt aanraden, mits je de geur van kokos kan waarderen.

Voor de tube van 80 ml betaal je € 2.49 en kan je hier bestellen.

reactie's

reactie's

13 gedachten over “Mijn favo budget handcreme

  1. De prijs is goed te doen, en mijn handen zouden best wat extra verzorging kunnen gebruiken!

  2. Ik hou ook niet zo van de geur van kokos, maar mijn handen kunnen zeker wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. Ik smeer ze eigenlijk veel te vaak in met desinfecterende gel 😅

  3. Ik vind de producten van Ziaja fantastisch. Goed en voor een mooie prijs. Ik ben fan. Deze ken ik nog niet. Ik ben dol op Cocos dus ook deze eens proberen.

  4. Ah, dit merk ken ik nog niet! Maar zelf vind ik de geur van kokos erg fijn, dus goed om te weten dat deze handcreme bevalt.

  5. Deze handcrème lijkt mij ook fijn, dank voor de review! Ik gebruik handcrème Therme waar ik erg tevreden over ben. Vind het fijn als het snel intrekt.

  6. Oh handig om te weten. Ik heb ook vrij droge handen en ik gebruik in de winter heel veel handcreme!

  7. Deze heb ik wel vaker op blogs voorbij zien komen. Lijk me erg lekker!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: