Mijn favo healthy snack

Mijn favo healthy snack

Ik bedacht me ineens dat ik niet zo heel veel deel op het gebied van eten. Dus ik dacht laat ik eens onze favo fruit snack met jullie delen 🙂

Met de feestdagen in de aantocht, is het toch wel belangrijk om gewoon een beetje normaal te blijven eten. Want die pepernoten en chocolademunten/-letters zijn natuurlijk niet al te gezond 😉

Hier zijn we onwijs fan van fruibowls! Zomer, winter, ons maakt het niet uit 😉

Het is een mengelmoesje van diverse soorten fruit waarbij ik meestal wel een aantal vasten dingen in heb zitten:

 • appel
 • rozijnen

Verder vul ik het aan met wat we op dat moment in de koeling hebben liggen. Meestal peer en veelal vul ik dit aan met:

 • aarbei
 • bramen
 • blauwe bessen
 • druiven (pitloos)
 • banaan
 • kiwi
 • frambozen

Hier 2 van mijn favorieten bowls! Lekker gezond, glutenvrij, lactosevrij en zonder suiker (wat je eroverheen kan doen uiteraard bevat dit van nature aanwezige suikers)! Gezonder kan bijna niet lijkt mij!

Kiwi, Appel en rozijntjes

fruit snack la familia b daisy

Appel, Aarbei en rozijntjes

fruit snack la familia b daisy

Er is ook fruit wat heel gezond voor je is, maar wat ik helaas niet mag en dat is sinaasappel en mandarijn

Helaas ben ik allergisch voor deze vruchten en moet ik deze dan ook laten staan om leed te voorkomen! Hierdoor kan ik ook niet alle fruitdrinks hebben en moet ik altijd kijken op de ingrediëntenlijst of er niet toevallig een van deze twee in zit! Zo jammer want ik was altijd fan van de fruitdrinks van Hero.

Wat is jullie favoriete fruitbowl?

14 gedachten over “Mijn favo healthy snack

 1. Lekker lekker lekker!! Ik hou hier ook van, maak het alleen veel te weinig!! Beter dan die pepernoten met choco die nu op mijn bureau staan 😉

 2. Ja, druiven moeten altijd pitloos zijn en het liefste met een zoete smaak. Afgelopen week had ik zure druiven mee naar het werk. Het proefde net naar wijn hahaha

 3. Ja ik ga gewoon met de seizoenen mee inderdaad, gewoon wat lekker is bij elkaar. De kinderen willen er het liefst aardbeien in en ik ben zelf van de granaatappel.

 4. Ik eet eigenlijk nooit een fruit bowl terwijl het er super lekker uit ziet, als ik hier zo de foto’s zie. Wel eet ik elke dag mijn stuk fruit. Mijn kinderen zal ik hier ook blij mee maken, ik ga het gewoon eens doen, ik heb genoeg fruit in huis.

 5. De rozijnen vind ik zelf niet zo, maar aardbei en appel ziet er heerlijk uit. Ik doe er dan vaak ook banaan bij en soms blauwe bessen.

 6. Ik eet laatste tijd niet meer zo graag fruit, alleen in de ochtend een mangosmoothie, maar verder ben ik meer een groenten-mens dan een fruit-mens geworden, zeker in de winter wanneer er nauwelijks lekkere aardbeien of bessen zijn te vinden…

 7. Maar pepernoten en chocolade zijn wel erg lekker! whuahah (a) Ik maak ook vaak een fruit bowl. Voornamelijk met banaan, aardbei, peer en blauwe bessen.

 8. Ik eet ook graag fruitbowls, maar meer tegen het einde van de avond toe. Heb soms wat last van mijn buik als ik fruit eet ’s morgens

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.