Mijn favoriete dingen

Mijn favoriete dingen

Leek mij wel leuk om dat eens met jullie te delen, mijn favoriete dingen. En dan heb ik het gewoon over van alles door elkaar :D. Natuurlijk is mijn gezin favoriet nummer 1!! Maar ik ben ook verzot op andere dingen natuurlijk.

Om te beginnen mijn vlog camera, de canon powershot N2. Een fijne kleine compacte camera die je zo makkelijk even in je  binnen zak doet 😀

Dan …ja he he mijn iphone 7 plus! Ik doe vrijwel alles op mijn telefoon dus dan maar weer terug naar koelkast formaat zoals ik dat dan zeg.

Mijn ipad mini. Die staat altijd in mijn bed, ja in mijn bed niet ernaast. Ik kijk daar mijn vlogs op die ik volg en mijn zender TLC.

Mijn wasmiddel stash. Ben gek op wasmiddel en ja dus ook op wassen.

Wierook en soy wax melt. Daar kan ik gewoon niet zonder. ‘smorgens gaat er als eerste een wierookstokje aan, heerlijk. Ik ben dan gek op de geuren white musk, kaneel en vanille en cocos.

De potjes kruiden in mijn keukenkastje. Ik heb een hele verzameling aan kruiden en ik gebruik ze ook allemaal!! De meeste kruiden die hier dagelijks door het eten gaan zijn paprikapoeder, kerrypoeder en knoflookpoeder, ik kan gewoon niet zonder 😀

Tja….mijn schoonmaak spullen, al die reiningsdoekjes, flessen dasty, en andere flessen, zijn een favoriet van mij omdat ik gewoon een schoonmaaktik heb.

Mijn nagelakjes, mijn bronzers en highlighters… en niet geheel onbelangrijk, mijn parfum’s!! Ik ga gewoon niet de deur uit zonder een luchtje op te doen 😀


Wat zijn jullie favorieten dingen?

8 gedachten over “Mijn favoriete dingen

 1. Jeutje, wat een berg poederdoosjes. OMFG! haha. Ik heb er niet één, slecht he. Mijn favoriete dingen zijn: mijn kids natuurlijk, onze boxer, koffie (loads of koffie), wijn (kan NIET zonder wijn), Dasty idd ook, wat een wondermiddel is dat! En natuurlijk kijn iphone, kan ook NIET zonder mijn iphone. Pfoe… kan nog wel 1000 dingen opnoemen eigenlijk. Leuk idee om dat zo op te schrijven.

 2. Jaa, altijd leuk om een lijstje met favo’s van anderen te zien.
  Mijn favo’s at the moment:
  – tijdschriften (Psychologie Magazine, GezondNu, Allerhande etc)
  – notitieboekjes en post-its
  – weckpotten (liefde)
  – basic t-shirts
  – De apps Instagram en Calm Harm
  – Sannyzoektgeluk en OptimaVita van YouTube
  – Zonnebrillen en horloges
  – de winkel NewYorker

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.