Mijn favoriete mascara’s

Mijn favoriete mascara’s

Dit is zo niet een blogpost voor mij, want voor de beauty hebben wij natuurlijk onze lieve Daisy! Maar goed ik dacht laat ik eens mijn favoriete mascara’s delen.

Ik had een favoriet en dat is de roze Essence. Die gebruik ik al jaren. Maar ja dochters he, die zien van alles op tik tok ect. en willen alles proberen. En dan komen ze met wimpie’s naar beneden en dan denk ik….dat moet ik ook hebben haha. Dus dan ga je ook experimenteren. Ik heb in het verleden ook duurdere mascara’s gehad en die liggen nog in de la. Raar maar de goedkope hebben toch meer mijn voorkeur. Het hoeft niet altijd duur te zijn dus 😉

De Sky High van Loreal is gewoon een topper. Maar daar hebben we ondertussen de dupe van gevonden en dat is de Catrice Glam & Doll, de grijze. Die doet precies hetzelfde en dat voor een stuk minder geld!! De oranje Catrice is een combinatie van de sky high en de glam & doll. Alleen het borsteltje is een stuk dikker.

Ik gebruik de Essence en de oranje Catrice het meeste want die zijn voor ’s morgens het snelste aan te brengen. De andere doe ik lekker in het weekend als ik wat meer tijd heb.

Als ik echt zou moeten kiezen dan worden het de roze Essence en de oranje Catrice, gewoon gemak zucht omdat ze snel aanbrengen.

Wat is jullie favoriete mascara?

Ik gebruik geen wimperkruller of nep wimpers, dat word wel eens gevraagd, nee ik heb gewoon poppen ogen van mijzelf haha. En ik ben niet vies van een beetje dikke mascara. De een vind het mooi de ander niet. Ik hou ervan!

9 gedachten over “Mijn favoriete mascara’s

  1. Ik gebruik ook liever goedkopere mascara’s, ik merk sowieso niet echt verschil met duurdere en ik draag het ook niet vaak

  2. Ohhh mooie volle wimpers, ik hou ervan! Heb jarenlang extensions genomen maar met het ouder worden trek ik dat minder of zo. Mijn fave mascara is de zilveren Telescopic van L’Oréal ❤️

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.