Mijn favoriete youtubers/kanalen

Mijn favoriete youtubers/kanalen

In een eerdere Q&A video liet ik al een beetje weten wie mijn favorieten youtubers zijn. Maar denk ik maak er een blogpost van een keer en dan wat uitgebreider :D. Om je eerlijk te zeggen kijk ik zowat geen TLC meer op tijd, nee ik neem alles op want ik kijk tegenwoordig eerst de vlogs hahah. Vind het gewoon heerlijk om dat te bekijken.

Nou laten we eens een lijstje gaan beginnen. Ik kijk niet op volgorde maar ik kijk wel altijd smorgens om 6.00 de vlogs van vloggloss en daarna kijk ik wie er wat nieuws heeft geupload.

Monica Geuze, een jonge meid waar ik echt altijd om moet lachen samen met haar vriend Lars die soms echt droogkloot nummer 1 is.
Queen of jetlags, Noor, Sander, Bibi en kleine Olivia
Enzo Knol, yep Enzo Knol en Dee, hilarisch!
Jeffree Star, een heerlijke girl die net zo gek met highlighter is als ik 😀
Jessy Maya, ook zo’n heerlijkheid waar ik bewondering voor heb.
Cynthia, wie kent haar niet, misslipgloss!! Ze heeft een speciaal plekje in mijn hartje en dat weet ze, we kennen elkaar via social media maar ook real life en love that girl. Ook haar heb ik vanaf dat ze “meisje meisje” was leren kennen en nu een mooie vrouw met een super leuke site change al zeg ik het zelf!
Kelly, volg haar al vanaf het begin dat ze ging bloggen en daarvoor al op social media, ik noemde haar altijd “poppengezichtje” en dat heeft ze nog de schat en ben super trots op die chick met wat ze bereikt heeft en heb haar van meisje naar volwassen vrouw zien groeien met een prachtig gezin 😀
Laura Ponticorvo
Manon Tilstra
En natuurlijk Josh V

Dat zijn toch wel de meest bekeken youtubers door moi. Ik heb er nog een paar die ik leuk vind maar dit zijn gewoon de favorieten 😀

Kijken jullie vaak youtube en zoja zoals wat en wie zijn jullie favorieten?

 

4 gedachten over “Mijn favoriete youtubers/kanalen

  1. Ja ik kijk ook wel youtube, Monica Geuze vind ik zelf ook heel leuk! Trendgloss kijk ik ook wel veel en ja mensen; Ook Enzo knol mag niet ontbreken! Eerder keek ik nog wel stuk tv en beautynezz maar nu. Niet echt meer, ohja en natuurlijk Lafamiliab, want die is toch wel favoriet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.