Mijn gepofte aardappel en koude pasta salade

Mijn gepofte aardappel en koude pasta salade

Er werd mij vriendelijk verzocht het recept van mijn gepofte aardappel online te zetten hihih nou bij deze dan 😀
Men nemen een paar aardappels die je niet schilt maar gewoon ff flink boent onder de kraan. Dan zet je er een paar keepjes in met een mesje, dan gan je de marinade maken, daar gebruikte ik voor:

olijfolie
ketjap manis (scheutje)
3 teentjes knoflook
beetje uienpoeder
Thijm en rozemarijn
peper
beetje kerry en paprika poeder

Dit meng je lekker door mekaar en daar strijk je de aardappels mee in en laat het even intrekken. dan ze je de oven op 230 graden. Doe de aardappels in een foli wikkelen en strijk de rest van de marinade over de foli zodat het daar ook op zit en dan vouw je het dicht en doe je de aardappels in de oven voor 40 minuten en voila klaar 😀

En dan vandaag even zo uit het niet een koude pasta salade staan maken, kwam ineens in me op (de debiel weer haha ) maar goed het is zo lekker !!!! wat heb ik gebruikt:

Pasta kan je naar keuze gebruiken
Boursin cuisine ail & fines herbes
gemengde sla
zongedroogde tomaten in olie (fijn snijden die krenge)
lepel groene pesto
peper
heeeel klein scheutje azijn
parmazaanse kaas
kappertjes

je kookt de pasta zoals je die altijd kookt, die laat je afkoelen en daarna doe je het in een kom en doet daar naar gelang een paar lepels boursin doorheen, 2 lepels pesto, de gemengde sla en de rest van de ingredienten, lekker mixen en klaaarrrrr!! je kan er zelf alles in mikken wat je denkt lekker te vinden 😀

Afijn vanavond staat hier bami en nasi en ayam pangang op het menu, fijne dag!!

11 gedachten over “Mijn gepofte aardappel en koude pasta salade

    1. lees lieffie lees 😉 230 graden maar is bij mij dan iig je moet even kijken hoe dat bij jou oven zit, ik heb een hetelucht 😉

  1. de gepofte aardappels van rach zijn werkelijk de lekkerstuhh hihih heb ze al een keer bij je gegeten en ook al zelf gemaakt en peet wil geeneens meer gewone gekookte aardappels hahaha. de pasta salade gaat ik het weekend even testen van je, wat jij eet moet te hachelen zijn dus dit ook hahaha

  2. jezus rach wat lekker ziet het eruit 😐 en lekker simpel zelfs voor deze blonde hahah gaat straks gelijk de keuken in muts

  3. Die gepofte aardappel spreekt me erg aan! Maar lees ik nu goed dat je de buitenkant van de folie nog insmeert met marinade? Waarooooooom? Ik wil ze in ieder geval wel een keer proberen, ik hou van gepofte aardappels maar heb ze nog nooit zonder bbq gemaakt.

    1. niet de buitenkant lieverd de binnenkant waar de aardappel op ligt zeg maar en ja waarom weet ik niet haha hoe meer kruiden hoe beter 😀 en het is echt een aanrader ioon 😀 zo lekker gewoon, ben benieuwd hoe je het gaat vinden 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.