Mijn haar geverfd!

Mijn haar geverfd!

Hallo daar ben ik weer met een nieuwe blogpost. Ik heb gister op 8 maart heb ik me haar geverfd ik wou het al heel lang. Eigenlijk eerst wou ik bruin aan de boven kant maar dat zou niet leuk staan maar was al blond maar nu is het nog lichter en ik had al donker blond aan de bovenkant dus ik heb als nog het zelfde en mama zat er ook weer aan te denk of ze ook weer blond wou maar nee ik vondt het heel leuk om me haar te verven 😊

reactie's

reactie's

9 gedachten over “Mijn haar geverfd!

 1. Wat leuk meis. Ik hou van blond. Heb je blonde stukjes gedaan? En Rachel: blond haar zal je fris staan denk ik. Kus voor jullie!

  1. tiepte net hierboven al ik ben net zo blond als rashel van mijzelf!! en heb het altijd blond gehad maar ik moest het donker doen, vond het makkelijker en toonde wat voller want mijn haar is zo dun geworden door die ellende dus ja maar ik zeg nooit nooit om weer eens blond te gaan πŸ˜€

  2. ik heb de onderkant blond laten maken en de kapster heeft nog plukjes aan de zijkant in mijn pony gedaan πŸ˜€
   kus terug!!

  1. Ik ben net zo blond als rashel van mijzelf!!! ja geloof je niet he hahaha maar is echt zo, maar nee ik moest het weer donker hebben πŸ˜‰

   1. Oh, dat wist ik niet! Misschien voor de zomer weer blond? Ik heb mijn haar nu donkerblond, maar ik wil het weer lichter. Jammer genoeg gaat mijn haar altijd zo kapot, als ik het te blond laat kleuren.

    1. ja weet je ik wil wel en durf wel maar mijn haar is zo dun dat als ik het blond maak het A een aanslag op me koppie is en B je kijkt er zo doorheen en ben dan het beetje volume kwijt snapje πŸ˜‰ maar zit er wel aan te denken om blonde plukken erin te laten zetten dat het toch nog iets oplicht πŸ˜€

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: