Mijn kleine lipstickverzameling….

Mijn kleine lipstickverzameling….

Na de blushes leek het me leuk om ook eens mijn lipsticks te delen met jullie. Lipsticks, glossjes, het is een echte make-upverslaving voor mij haha..

Wees gewaarschuwd haha, want het is ahum een kleine verzameling πŸ˜‰ want hij kan altijd nog uitgebreid worden ghehehe πŸ˜‰

Als je kijkt naar de kleuren, valt het op dat ik eigenlijk 3 verschillende tinten draag:

 • Roodtinten
 • Roze/paarse tinten
 • Nude tinten

De volgorde hierboven hou ik even aan om ze te showen πŸ˜‰

Het linkse kleurtje is trouwens van Maybelline πŸ™‚ En heb dus rood in allerlei varianten. De fijnste vind ik die van NYX.

Het meeste heb ik aan roze zoals jullie zien. Hier heb ik een hoop van het merk Max&More van de Action. De paarse tint van NYX vind ik het minst fijn.

Qua nudes heb ik er niet zo heel veel. Dit draag ik dan ook het minst vaak. Meestal neig ik dan een beetje naar de bruine nudetinten πŸ™‚

Wat is jullie meestgedragen lipkleur?

15 gedachten over “Mijn kleine lipstickverzameling….

 1. Iedereen kan alle lipsticks hebben. Net als dat iedereen een bikini body heeft. Het is een kwestie van durven en doen.

 2. Ik vind het heel erg leuk om je verzameling zo te zien, het zegt zoveel over iemand. Zelf had ik eerst ook een grote stash met van alles en nog wat, de kleuren gingen alle kanten op. Nu hecht ik veel meer waarde aan nude kleurige lipsticks, met af en toe een mooie rode kleur.

  1. Hihi als je wilt kan er nog meer stash gepost worden πŸ˜‰ heb iets van 14 oogpaletten ofzo liggen πŸ˜‰

   Ja bijnzonder is dat he, zoveel verschillende kleuren te koop, leuk om te zien dat mensen dan echt naar bepaalde kleuren grijpen.

 3. Ik heb heel veel favorieten. Whirl, stone, heroine, chili, taupe en velvet teddy van mac vind ik erg mooi. Ook Amsterdam van nyx en lipgloss devils foodcake van nyx vind ik erg mooi. Ik hou vooral van donker en herfstig

  1. Mac helaas nog niet in de stash, shame on me #oops..
   Ja richting de koude dagen is een wat donkere kleur vaak wel heel mooi! Vooral ook als je het goed kan hebben πŸ™‚

   Ik ga eens kijken naar de lipsticks die je noemde πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.