Mijn laatste dag…

Mijn laatste dag…

Mijn laatste dag als tweeenveertig jarige.

Bah haahha als ik eraan denk dat ik morgen jarig ben word ik al niet goed! Maar aan de andere kant wel weer heel dankbaar, want ik heb er toch weer een jaar weten bij te trekken 😉

Een jaar met weer ups en downs. Hele leuke momenten en ook weer minder leuke momenten. Crashes, onderzoeken ect. ze gaan elk jaar door. Maar dan ondanks alle shit en pijn weer een jaar ouder mogen worden doet mij deugt. En mijn gezin natuurlijk ook!! Weer een jaar gezeik moeten aanhoren hahah.

Ik voel mij niet oud, ja als ik een crash heb, maar als ik lekker mijn dingen aan het doen ben, met de meiden weg ben of met Roon of naar de ijshockey dan ben ik gewoon een fit iemand voor mijn doen dan.

Op naar de drieenveertig, een dag waar ik geen klote aan doe. Ik maak alleen lekker een kwarktaart en verder bestaat de dag gewoon zoals die elke dag eruit ziet 😉

Kadootje heb ik al gehad, een nieuwe kipling tas dus dat hoeven we ook niet meer te doen. We gaan ook niet uit eten, nee ik wil een bal gehakt eten en dat word dus ook gemaakt hahah.

Ik hoop alleen niet dat als ik morgen wakker word er versierd is en ballonnen hangen haha.

Wat doen jullie altijd met je verjaardag?

7 gedachten over “Mijn laatste dag…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.