Mijn liefde voor leren tassen

Mijn liefde voor leren tassen

Naast de liefde die ik heb voor mijn man en mijn gezin, heb ik ook nog een aantal materialistische liefdes. Zo heb ik een liefde voor echt leren tassen. Vandaag laat ik jullie mijn kleine beginnende collectie zien.

leren tassen la familia b

Het begon met dit kleine tasje. Gemaakt van echt leer met een zacht zwart vachtje. Hier gaat een telefoon in van max 5.9 inch. Verder kan hier nog wat geld en wat pasjes bij in.

leren tassen la familia b

Dit was de 2e in de stash, in m’n favoriete roze kleur 😀

Het is geen mega grote tas, maar ze is echt ideaal om mee te nemen op stap.
Telefoon, mijn kleine portemonnee, paspoort, allergietabletjes, sleutels, aansteker, Babylips, visitekaartjes, lipkleur van de dag: jawel er gaat genoeg in deze beauty 

En nee geen rokers hier, maar het is altijd handig om een aansteker bij je te hebben. Want je zou maar ergens komen en het licht valt uit. Ja ik heb het meegemaakt.. Was de enige die een aansteker had om de kaarsen aan te steken 😉

leren tassen la familia b

Dit is mijn laatste aanwinst! Regelrecht uit Italië. Goed stevig en makkelijk in gebruik. De inhoud van het roze tasje gaat hier ook in.

Ik heb voornamelijk kleine tassen nog. Maar ik weet wel zeker dat er nog grotere exemplaren gaan komen in de toekomst 😉

Wie van jullie deelt mijn liefde voor leren tassen?

10 gedachten over “Mijn liefde voor leren tassen

  1. Ik ook! Ik heb drie tassen en heb er ooit een in Italië gekocht, die was zo mooi en van zulke goede kwaliteit. Ik heb wel altijd te veel spullen mee.

  2. Ik ben niet per se fan van lederen tassen, maar wel van kleine tassen. Enkele jaren geleden gebruikte ik nog grote tassen maar het is zo’n gesjouw. Alleen de basics meenemen volstaat vaak echt wel.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.