Mijn make up

Mijn make up

Oke ik mag dan wel pas 14 jaar zijn maar ben nu al verzot op make up en denk dat ik dat van mijn mams hebt gekregen die eigenschap hahha. Ik krijg ook nog wel eens op mijn donder dat ik teveel op heb gedaan volgens haar 🙁 en dan gaat het eraf en doe ik het weer opnieuw 😀

Ik kocht van mijn centjes een oogschaduw, lipstick en ook een ring.

Ik begin met de matte lipstick van essence. De kleur 03. Hij is wel donker maar daar houd ik juist van!!

En dan de oogschaduw van de hema. Een 3 kleuren shimmer en wederom vond ik hem mooi, ja duh anders koop ik hem natuurlijk niet!

Ik houd wel van glans op mijn ogen en matt op mijn lippen!! Als ik beiden doe dan voel ik mij een discobal.

En ik kocht nog een ring, ik kan alleen niet de tekst goed op de foto krijgen.

Het is een simpel dun ringetje maar dat vind ik mooi 😀

Vinden jullie het leuk wat ik gekocht hebt? Ik wel in ieder geval.

6 gedachten over “Mijn make up

  1. Mooie kleur lippenstift! Ik merk dat ik zelf niet zo heel vaak een matte lippenstift pak (of dat ik er toch een gloss overheen gooi, hahaha) maar ik vind deze kleur erg mooi. Shimmers in oogschaduw zijn altijd een goed idee. En ringetjes zijn heel leuk om te hebben. Ik zeg: goed gedaan!

    1. Dank je wel!! en mijn moeder ook niet hoor met die matte lippenstift!! die smeert er ook altijd wel een glansje overheen hihih. maar ik vind hem zo het mooiste 😀

    2. haha dus dat met die matte smeersels!! hier gaat er altijd een gloss overheen want het staat mij gewoon niet 🙁 en heb nog wel wat rimpels kunch in mijn lippen nou dat ziet er niet uit dan hahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.