Mijn morning routine

Mijn morning routine

Van de week deelde ik mijn basis laag. Hierop kreeg ik de reactie van Nicole of ik niet eerst met een dagcrème begon? Dat bracht me op het idee om dit artikel te schrijven!

Natuurlijk gaat er geen laag plamuur op de bakkes ( zoals ik altijd zeg haha) zonder een heuse skincare routine.

Wat ik naast elke avond, ook elke ochtend doe ik mijn huid reinigen. Dit doe ik met een micellair water. Die staat nietop de foto helaas. Maar ik wissel ook af met een reiniginsdoekje.

Probeer het maar eens. Het zal je verbazen wat er van je gezicht afkomt. Wij slapen met raam open en je zweet natuurlijk als je slaapt. En wat dacht je van de huidcellen die zich vernieuwen 😉 Kortom reinigen die huid in de ochtend!

Jawel, ook ik gebruik elke ochtend braaf een dagcrème. Ik heb er meerdere staan en afhankelijk van hoe mijn huid is, stem ik daar mijn crème af. Nu heb ik er een van Ziaja.

Ook deze serum heb ik vast in de routine zitten. Het hydro plumping serum van CATRICE en het ICE white gold elixer van By Kelsha.

Gelukkig is mijn huid heel rustig op het moment, dus deze routine volstaat op het moment goed bij mij.

Wat is jullie ochtend skincare routine?

reactie's

reactie's

17 gedachten over “Mijn morning routine

 1. Ah, wat leuk dat mijn vraag inspiratie was voor een nieuwe blogpost. En goed om te lezen dat je dus inderdaad eerst dagcreme gebruikt. Ik gebruik zelf nooit make-up, maar ik had altijd begrepen dat je daarmee moet beginnen : )

 2. Ik doe eerlijk gezegd niets aan mijn gezicht behalve wassen. Behalve oogpotlood gebruik ik ook geen make-up

 3. Ok mijn ochtendroutine….water in mijn gezicht gooien, tandenpoetsen, koffie drinken, mascara, 3 sec een borstel door mijn haar, ready to go 😉

 4. zelfs als je geen make up draagt is het aan te raden je face te reinigen 😉 zelfs dan kan er nog een laag af komen! ik reinig savonds en smorgens mijn gezicht en smeer het daarna lekker in met een serum en daarna gaat het make upje erop 😀

 5. Iedere ochtend reinig ik mijn huid en smeer een dagcrème. Make-up gebruik ik enkel als ik ergens naartoe ga

 6. Ik plens altijd wat water in mijn gezicht en breng een dagcrème aan. In de avond reinig ik mijn huid meer.

 7. Wat een goed idee om het type dagcrème te laten afhangen aan hoe je huid die dag is! Daar heb ik zelf nooit bij stilgestaan, ik gebruik al eeuwen dezelfde dagcrème.

 8. Ik vind die ICE white gold elixer van By Kelsha ook een heel fijn product. Gebruik hem ook wekelijks.

 9. mijn ochtendroutine qua gezicht is eigenlijk niet veel meer dan hoofd onder de kraan en scheren;-) .

 10. Ik gebruik ook een dagcreme. En ik heb wat mascara en oogpotlood op. Dat is voldoende voor mij.

 11. Klinkt als een heerlijke routine! Mijn routine is heel simpel, gezicht wassen, creme erop, lenzen in, lipbalsem en opmaken.

 12. Een goede en milde reiniging en daarna een vochtinbrengende lotion of emulsie. Afhankelijk van het programma gevolgd door make-up of niet.

 13. Wist je dat veel van die reiniginsdoekjes je huid juist uitdrogen? die gebruik ik daarom al jaaaaaren niet meer. een milde cleanser is veel beter!

 14. Wassen, reinigen met een reinigingswater en dan inderdaad een dagcreme, ik merk wel nu ik veel binnen ben dat mijn huid weer een stuk droger wordt, dus dit weekend maar even een masker gebruiken.

 15. Verder dan een dagcrème kom ik eigenlijk niet. Meer doe ik eigenlijk niet met mijn huid.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: