mijn nieuwe gadget

mijn nieuwe gadget

Zo gister was het dan zover, roontje mocht zijn abbo verlengen en aangezien de lieve man geen moer om telefoons geeft mocht ik hem wel ff uitzoeken:D nou die keus was snel gemaakt natuurlijk!Β  In maart had ik al de blackberry bold 9700 aangeschaft en wilde daarna eigenlijk niks anders meer!
Nu heeft roontje mijn bb bold 9700 en mag ik lekker gaan spelen met mijn nieuwe blackberry torch

Ik moet zeggen dat ik wel moet wennen, het touch screen had voor mij niet gehoeven en dat gebruik ik ook niet echt maar verder is rachie er weer heel blij mee:D lekker snel, uitgebreid en helemaal mijn ding :D. Roon loopt hier en daar nog wel te vloeken en te tieren met zijn nieuwe bb 9700 want voor hem is het natuurlijk wennen maar ik kan nu in ieder geval lekker pinguh met mannetje, konden we al wel maar niet alles werkte bij de nokia whatsapp.

Ondertussen ligt hier een pak sneeuw en voor zover ik gehoord heb valt er nog 10 cm bij 😐 ik niet blij want autorijden is een nachtmerrie;) maar…. nog een paar uurtjes en dan hebben wij lekker vakantie πŸ˜€

fijne dag allemaal!

25 gedachten over “mijn nieuwe gadget

 1. Hoi,

  ik heb een vraagje. Ben overal op internet aan het zoeken naar de touchscreen van de BB Torch. Ik heb lange nagels, acryl en ik wil graag weten of je de touchscreen ook met je nagels kunt “aantippen” of dat tie het alleen doet met je vingertoppen?
  Graag hoor ik van je. Als het niet lukt met de nagels, dan moet ik een andere telefoon gaan uitzoeken, maar wil zo graag die!!

  Groetjes Ilse

  1. Hoi hoi
   Nee je kan niet met j acrylnagels tiepen op het scherm;) heb zelf ook acryl maar gebruik me vingertoppen of het toetsenboord eronder πŸ˜‰

 2. Hij is gaaf he heb hem nu ook een week en zeer tevreden en ga net als jij er ook mee naar bed mohahhaaha, fijne vakantie

 3. pfff wat zal ik zeggen……kreng, hahahahah kikke is die he πŸ˜€
  en ja over het sneeuw hebben wij het niet meer je hebt vanmorgen al je gal gespuigt hahahaha

 4. ik met me stomme kop wilde hem ook en ben toch voor de iphone gegaan en heb nu spijt als een gek:( vriendje heeft hem ook en hopelijk gaat hij overstag zodat hij hem aan mij gaat geven hahaha (dat zal wel niet )

 5. je hebt altijd mensen die geluk hebben hihih fijne vakantie en ondanks dat je een hekel aan de sneeuw hebt enjoy πŸ˜›

 6. *kwijl kwijl* ik wil die ook πŸ™ en bep heeft hem al weer hoor πŸ˜€ veel fun ermee meis
  en hier(ja he he net als bij jou) wit wit en nog eens wit en glad en ja ben al op me bek gegaan ja haha
  fijne vakantie kanjertjes

 7. Oh Stefan is jaloers! Die wil ook een torch. πŸ˜€

  Sterkte met de sneeuw. Wij komen vanavond die kant op, ben erg benieuwd of dat ΓΌberhaupt gaat lukken.

  1. hihih ja maar hij is ook mooi πŸ˜€
   en ojee kijken jullie wel uit onderweg hierheen ioon!! het is hier levens gevaarlijk het begrip strooien hebben ze hier niet meer want wat ik begrepen heb is de pekel op :S dus kijk uit meis !!!

 8. ook hier zijn we thuis gebleven want ligt al een berg sneeuw en kga dus egt niet op me bek vallen met die kids en me hummeltje en nu begint het weer te sneeuwen dus hier ook al lekker weekend πŸ˜€ jullie een hele fijne vakantie en hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar xxxx

 9. hahaha die arme roon lol maar het is een mooi toestel πŸ˜€
  shit he die sneeuw rach :(niet leuk meer zo he

  1. Hahaha arme roon lol en nee ben de sneeuw al weer zat ja πŸ™ je kan niks doen man ja sleetje rijden mohaha maar ga al op me bek als ik de auto in stap dus .. Word em niet he

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.