mijn nieuwe liefde

mijn nieuwe liefde

Vorige week vrijdag kreeg ik hem voor het eerst in me handjes….wat ik niet snel heb (ahum) was dat ik gelijk hoteldebotel was van hem, jawel de blackberry bold 9700. nou ben ik natuurlijk eigenlijk een nokia freak maar nee deze kon ik gewoon niet weerstaan. maar goed om nou een abbo af te sluiten voor een nieuwe tel zag ik niet zitten dus we kochten hem maar los:D

ik moet zeggen dat ik heeeeeeeel erg moet wennen aan het toetsel maar hij is wel snel en fijn in gebruik dus meet mijn nieuwe liefde 😀

36 gedachten over “mijn nieuwe liefde

 1. Wat een cool nieuw speeltje heb jij! Die wil ik eigenlijk ook wel :roll
  Ben ook een Nokia junkie. Ik ben zo aan het toestel en menu gewend dat ik eigenlijk geen andere meer wil. Maar als ik dit schatje zie…. :lo

  1. Dit schatje ga jij ook te gek vinden :d wilde ook nooit anders dan neukia maar deze heeft me hart gestolen en eerlijk deb hij is nog fijner in gebruik ook !

   1. Rach, zeg dat nou niet!! Ik krijg er spontaan de kriebels van :aahh K’wil ‘em ook! Krijg wel eens mails van mensen en staat er onderaan zoiets “verstuurd vanaf mijn blackberry” Dat vind ik cool man :kiek

    1. Hahahh ow god je ben net zo erg als ik hahaha vriend van ons kwam er vrijdag mee en moest hem ook gelijk hebben haha bye bye nokia n97 hello baby hahaha joh krijgt hem ook nog wel kenne we pingen hahah

 2. wat een leuk ding zeg :d had ze wel eens gezien maar dan de oude versie en die vond ik lomp maar deze is gewoon cute 😀

 3. ik wil hem ook zo graag he maar los gaat ik hem dus echt niet kopen gekkehuis hahahah ik wacht wel weer anderhalf jaar :roll

 4. gewoon vet weer hahahaha eindelijk is ze van de neukia af hahahaha, maar voor hoelang is deze nou weer nuttig dan :roll roon mag blij zijn dat je alleen met telefoons zo bent moahahahahahha

 5. Oeh lovely! Hij ziet d’r echt gaaf uit 😀 Ik kijk zoooo uit naar mijn nieuwe telefoontje haha. Een Nokia E72 gaat ’t worden. :love

 6. wat een tering gek ben je ook weer he moaahha je nokia was net 3 mnd oud 😀 maar….deze is veeeel meer fun ping ping hahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.