Mijn on the go make-up essentials

Mijn on the go make-up essentials

Of we als gezin gaan of ik alleen voor bijvoorbeeld een event: ik heb altijd een aantal essentials mee in een klein make-uptasje om mijn looks bij te werken als het nodig is onderweg. Lees je mee wat er bij mij in het tasje zit?

Als echt beautylover heb ik standaard wel een aantal producten mee. Dit scheelt natuurlijk wel per keer, gezien ik graag afwissel qua looks. Maar deze categorieën heb ik eigenlijk altijd wel bij:

 • Mascara (draag geen waterproef, zul je zien gaat het regenen 😉 )
 • blush
 • highlighter
 • brow pen
 • lipbalm
 • lipstick/gloss
 • compactpowder met een tintje
 • mini multitask brush,eyeshadow brush highlighter brush en mijn blush brush

Vooral bij een lange dag weg, komt het wel eens voor dat ik mijn make-up bijvoorbeeld in de trein doe. Geloof me daar, voor je het weet ben je een pro in trein make-up looks 😉 En waarom die oogschaduw kwast? Je highlighter of blush kan ook prima als een oogschaduw kleur 😉 Gewoon zorgen dat de blush en highlighter matchen met je lip kleur 😉

Je zal wel denken, hoe krijg je dat mee? Ik probeer vooral hele kleine producten mee te nemen 🙂 En zorg ervoor dat ik een niet te groot make-uptasje meeneem 😉

Wat zijn jullie on the go essentials als jullie een dagje weggaan?

reactie's

reactie's

16 gedachten over “Mijn on the go make-up essentials

 1. Heel verrassend, maar geen van die spullen heb ik standaard bij me;-) met een deo en een eau de toilette heb je het wel gehad

 2. Niks aan make-up, erg he, ik maak me thuis op en hoop maar dat alles blijft zitten, soms neem ik een lippenstift mee maar dat vergeet ik dan weer bij te werken. In mijn tas zit standaard mijn portemonnee, telefoon en tekenboekje. Kan ik even tekenen als ik moet wachten of zo.

 3. Compact setje make-up, dat kun je makkelijk meenemen! Ik neem zelf weinig mee, behalve een lippenbalsem en een deo. Opmaken doe ik thuis in de ochtend, bijwerken doe ik amper eigenlijk..

 4. Als ik een dag of middag weg ga, heb ik alleen maar een lippenbalsem mee. Vaak ga ik sowieso zonder make-up de deur uit 🙂

 5. Ik neem nooit iets mee voor als ik weg ben. Zelfs mijn lipstick blijft uuuuuuren zitten, ook na een maaltijd.

 6. Wat ik vooral meeneem met een dag weg is mijn telefoon, pasjeshouder en mijn horloge. Zonder horloge ga ik het huis echt niet uit.

 7. Ik neem vaak mini spulletjes mee. Vooral poeder en een kwastje moet ik mee hebben met mijn vettige huid.

 8. Ik heb helemaal geen make-up on the go. Als ik ergens naartoe ga, dan neem ik hoogstens mascara en eyeliner mee. Oh, en ik heb wel vaak labello bij me.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: