Wat zijn mijn favoriete series op Ziggo Interactieve Tv?

Wat zijn mijn favoriete series op Ziggo Interactieve Tv?

Iedereen is tegenwoordig van de series! Of het nou via netflix is, of videoland. Het maakt niet uit want er zijn vele platforms waar je ongestoord series kan kijken zonder enige reclame! 😊

Wij hebben dan een all-in one pakket van de Ziggo en via Interactieve Tv kunnen wij series kijken die je veelal ook op netflix kan spotten 😉

Wat zijn nou series die wij kijken?

Once Upon A Time!
Jeps, wie mijn disney blog gelezen heeft weet inmiddels dat ik erg fan ben van de disneywereld en uiteraard kijken wij dan ook alle seizoenen van OUAT 😊 Vind het echt superleuk dat je alle sprookjes echt door elkaar ziet en dat het gewoon door reallife mensen. Ook leuk dat de hoofdrolspelers van de sprookjes ook op de hoogte zijn van elkaars verhaal.

Uiteraard zijn Belle en Repelsteeltje mijn favo personages uit de serie!

Daarin tegen vind ik Sneeuwwitje en Prince Charming echt verschikkelijk in de serie. Vind ze veel te arrogant bah hahaha

Games Of Thrones!
Deze wordt vooral door manlief gekeken en ik kijk meestal mee als ik aan het bloggen ben. Gezien ik blind kan typen is het geen probleem voor mij om te werken terwijl ik ook serie kijk.
Het is een serie die heerlijk wegkijkt. Ik vind niet elke seizoen even spannend qua vechten enzo en soms is het wat langdradig maar over het algemeen kijk ik deze serie ook wel graag.

Kingsman

Deze valt niet onder series maar het is wel een filmreeks die we kijken. We hebben laatst de eerste gekeken en wachten nu tot de 2e film vanaf de bank te zien is. Het is vooral een film waar lekker veel actie in zit maar waar je ook lekker om kan lachen! Wel moet je de film vanaf de het begin kijken om het verhaal te volgen.

Onderstaande foto is van de 2e film!

Kijken jullie een van bovenstaande titels? Wat zijn jullie favo series?

5 gedachten over “Wat zijn mijn favoriete series op Ziggo Interactieve Tv?

  1. Momenteel kijk ik naar Lucifer op Netflix. We hebben ook nog even Dark geprobeerd. Schijnt volgens IMDB retegoed te zijn, maar ik word er niet blij van. Erg ‘Oost-Duitsland’-vibe. Ik kan het niet anders uitleggen. Hij wordt vergeleken met de waanzinnig spannende Stranger Things die we al afgekeken hebben (twee seizoenen, aanrader!) maar ik kan er niets mee.

  2. Ik heb 1 seizoen gezien, was aan 2de begonnen, maar ik heb het gehad.
    Het kan mij niet verder bekoren. Het verveeld me.
    Ik ijk alvast uit naar 1 januari, vanaf dan kunnen wij hier in Belgie kijken naar Friends. die heb ik nooit op tv gezien.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.