Minder op je mobiel…

Minder op je mobiel…

Ik ben het steeds vaker aan het proberen om mijn mobiel gewoon naast mij neer te leggen. En overdag lukt mij dat al aardig kan ik je vertellen omdat ik er A niet meer kraai en B ik heb er gewoon weg geen tijd voor. Ja mits het voor zakelijke doeleinden is maar dat is dan een ander verhaal vind ik. En tuurlijk worden er nog dingen gepost op instagram en op facebook en op twitter, maar het is niet meer zo extreem als een jaar geleden zeg maar ;).

En ik steek het ook echt niet onder stoelen of banken dat ik gewoon een duur abonnement heb!! En ik neem altijd een abonnement met een nieuwe telefoon erbij en dus niet alleen een sim only. Wij trouwens allemaal in huis maar dat heeft weer met een stukje zakelijk te maken. Wij bellen amper, en neem ook elke maand een mega aan belminuten mee hahah maar internet gebruiken we dan wel regelmatig en ja met namen dan vooral de meiden!!

Die zijn buitenshuis lekker bezig op social media, snapchat, helemaal hot, of een musicaly maken, en heel af en toe zie je ze voorbij komen op instagram. Facebook en twitter hebben ze wel maar dat gebruiken ze minder vaak. En dan de mb vreter, zoals ik het altijd noem….whatsapp!! Man man die meiden staan er mee op en gaan er mee naar bed tot ergenis van moeders toe kan ik je vertellen!!

Je raakt toch een keer uitgepraat met mensen neem ik dan aan? Welnee mam hoor je ze zeggen dan, want we hebben ook groepsapp, en dan zitten we weer met die en dan weer met die ….tja lang verhaal, maar moeders met pubers in da house weten wel waar ik het over heb ;). De meiden hebben trouwens ook elk jaar een nieuwe telefoon met abonnement, hun krijg ik niet aan de sim only al zou dat wel eens kunnen schelen want ze verslijten een partij telefoons dat wil je niet weten.

Manlief doet meer zijn spelletjes erop, en ik, moedersmurf….die beantwoord de vragen van hubby en meiden via imessage, whatsapp heb ik alleen nog op mijn pc staan want ik werd daar dus werkelijk knettergek van!! Als het echt super super belangrijk is bellen ze mij wel denk ik dan 😉

Ik heb er ook wel eens over nagedacht om alleen een Sim Only abonnement te nemen. Dus gewoon even los van alle zakelijke abonnementen. Zal ik dan goedkoper uit zijn? Of ben ik dan binnen de kortste keren door mijn internetbundel heen…? Je weet het niet he waar je goed aan doet haha. Voorlopig zit ik nog wel even warmpjes met mijn Iphone 7 plus,  waar ik nog super blij mee ben ondanks dat de nieuwe iphone al weer als warme broodjes over de toonbank gaat. Neuh deze meid wacht er nog lekker mee want vind het eerlijk gezegd ook een beetje geld verspilling 😉 maar dat is mijn mening natuurlijk!!

Nee ik denk dat ik het lekker bij dit alles houd, dus het abonnement en mijn appeltje plus, en mocht ik echt zonder telefoon komen te zitten kan ik altijd nog gewoon de krant kopen toch 😀

 

6 gedachten over “Minder op je mobiel…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.