Minerale make-up?

Minerale make-up?

Het wordt steeds meer een ding: minerale make-up.
Make-up die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, wat vind ik daar nou van?

Een natuurlijke lipstick?

In maart had ik mijn eerste event, super tof! Een mijlpaal voor mij als blogger uiteraard!
Maar toen ik in de goodiebag keek die ik meekreeg, zat er heel tof een lipstick in. De naam verklapt het natuurlijk al: Mineralogie. Minerale lipstick dus. Net als de meeste merken heeft ook dit merk namen gegeven aan hun producten. Deze kleur past ook qua naam goed bij me haha: OMG 😉

Ik was nog niet bekend met dit soort make-up dus nam de som uhh, lipstick op de spreekwoordelijke proef en dat resulteerde in het volgende resultaat:

Ik beken heel eerlijk dat ik bang was om dit kleurtje te dragen, omdat ie best donker is. Maar merk ik nou echt verschil? Nee ik merk niet heel veel verschil met het aanbrengen en het dragen zelf. Wel vind ik het idee dat ik geen schadelijke stoffen op mijn mond smeer erg prettig. Dus zeker de moeite waard.

Zijn jullie al bekend met minerale make-up?

Eén gedachte over “ Minerale make-up?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.