mini koks & zusterliefde

mini koks & zusterliefde

Niomi en Rashel hebben vandaag op school appelflappen gebakken haha lache joh en ze zagen er nog super goed uit ook!! en ze roken ook heerlijk maar helaas mama is anti suiker dus heb hem niet opgegeten, en trouwens mocht hem niet eens opeten van rasje want hij is van mij mama…okeeejj hahah niomi kwam er al lopend mee de school uit dus daar ook weinig kans al zou ik er een hap van nemen lol. wat een idee om met de hele school en een bende moeders appelflappen te gaan bakken, super gewoon!!!

Het zuster liefde verhaal gaat alsvolgt…..ik sta bij rashel haar klasje te wachten en die staat met een grijns op haar smoelwerk zo van mammmm moet je wat vragen….ondertussen loopt er al een moeder op mij af  hahahah rashel wilde bij een vriendinnetje spelen  oke super, prima leuk!!! ik zou haar om 5 uur weer komen halen. maar goed ik gaat niomi halen en vraagt zich een beetje beteuterd af waar haar zusje is…mam waar is ras? nou die is met een vriendinnetje mee!! aahnneee (huilen, huilen…) ja maar mama *snik*snik* dan gaat ik rashel missen hoor *snik*snik* we gaan haar nu halen mama *snik*snik* ik: nee schat we gaan rasje dalijk om  5 uur ophalen…niomi: ja echt mama? *snik* ja echt wijffie zeg ik …nou oke dan zegd niomi, maar ik gaat haar toch wel even missen…

geweldig he die zusterliefde hihih. thuis gekomen na ras te hebben gehaald was het al gelijk herrie in de tent maar goed ze houden wel an elkaar

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.