Mini shoplog

Mini shoplog

Zoals jullie zien is er vandaag geen vlog! De eerste volgende vlog komt aanstaande woensdag oline 😉

Het nieuwe jaar daar hoort een mini shoplog bij!

Ik ging weer eens naar onze vertrouwde primark, waar ik de afgelopen weken al een paar keer was geweest. En elke keer zag ik wel weer wat leuks dus ja dan maar terug omdat ik het niet gelijk slim had meegenomen.

Heel simpel en vandaar ook de titel mini shoplog want ik ging voor een broek en een trui. De broek was 17 euro en de trui 10 euro. Zoals wij altijd zeggen, dat is weer geen geld en ik heb lang plezier van de kleding van primark!
Ik heb nu al meerdere keren gehad dat ik een duur kledingstuk had gekocht en dat binnen no time kapot ging, maar met deze kleding dus niet.

De nike zoom schoenen had ik met de kerst gekocht en ben daar nog steeds happy mee en ze lopen heerlijk!

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Merk kleding wat niet lang mee gaat of gewoon wat goedkoper waar je langer mee doet?

12 gedachten over “Mini shoplog

  1. Ik let op kwaliteit van de stof, materialen, de pasvorm en hoe het is gemaakt en ik let ook op de herkomst. Daar hecht ik meer waarde aan dan de naam van een merk of winkelketen.

  2. Die trui is echt heel leuk.
    Ik vind merkkleding wel leuk, maar ik loop net zo makkelijk in goedkopere kleding.
    Maakt me eigenlijk weinig uit.

  3. Ohh vooral de trui vind ik erg leuk! Ik shop voor mijn dochter ook regelmatig bij de Primark, ze hebben der genoeg leuke items en dan ook nog eens goed betaalbaar x

  4. Staat je goed! Love soort casual simpel outfit. Ik heb niet zo vaak naar Primark en zo blij dat nu winkel bij ons in de stad dus tijd om naar Primark te gaan en nu sale tijd…yay love sale

  5. Leuke kleding heb je gekocht! Zelf ben ik niet zo’n fan van de Primark, ik koop liever (duurzame) merkkleding! De kwaliteit is meestal net iets beter, evenals de pasvorm.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.