Mini update en nieuwe tattoo

Mini update en nieuwe tattoo

Hey
Er is geen vlog maar dat had ik al aangegeven.
Wel geef ik jullie even een mini update en laat ik even mijn nieuwe tattoo zien waar ik weer super blij mee ben!!
Misschien tot volgende week en anders zijn wij te volgen op social media!

11 gedachten over “Mini update en nieuwe tattoo

  1. Ze wilde je aan de morfinepomp leggen ­čś│ Jeetje wat heftig. Pijn kan je letterlijk opvreten, van binnen uit. Hopelijk slaat de code├»ne snel aan. Zoals je zelf al aangeeft, even een momentje geen pijn hoeven voelen. Snap helemaal dat je hoofd niet staat naar een uitgebreid vlog.

  2. Ai, wat naar. Ik ben benieuwd of het gaat helpen met de code├»ne. Ik kan mij voorstellen dat je erg opziet tegen een morfinepomp (want dat is ook nogal wat). Beterschap. En heel mooi je tattoo. Ik ben zelf van de tiny tattoo’s (vergeleken bij jou zijn die echt heel klein), maar ieder zijn eigen voorkeur. Het staat je in ieder geval heel mooi.

  3. Alhoewel ik zelf niet zo’n tattoo fan ben kan ik me heel goed voorstellen dat je heel blij bent met je nieuwe aanwinst in de malaise waarin je je nu bevindt. Hou je taai meis!

  4. Ik begrijp wel dat je geen zin hebt om te vloggen nu je zo met je rug aan het tobben bent. Dat ze zelfs een morfine pomp voorstellen, jeetje, wat heftig! Ook daarvan snap ik wel dat het niet jouw keuze is. Sterkte, bikkel!

    1. nee precies, zie mijzelf niet als zombie de hele dag rond hangen :(, de codeine doet ook niet echt zijn werk dus ben bang dat ik gewoon de lul ben straks maar goed ik blijf nog even positief!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.