Mislukte challenge met spekkies en storytime…. #VLOG

Mislukte challenge met spekkies en storytime…. #VLOG

Hey het is weer zondag!! Dus tijd voor een vlog!! Beetje rommelige vlog weer maar we hebben wel gelachen met een mislukte spekkie challenge met Ras. En een mini storytime waarin ik in het kort uitleg wat mijn crashes inhouden.

6 gedachten over “Mislukte challenge met spekkies en storytime…. #VLOG

 1. Wat heftig zeg… ! En ingewikkeld ook; als je niks binnenhoudt, houdt je natuurlijk ook ( ongewild ) het probleem in stand, lijkt me… Lukt koffie dan eigenlijk wel, en ander drinken ?

 2. Lieve Rachel,

  De uitleg van wat een crash inhoudt, raakte me echt emotioneel. Wat een hel, #*#*#*!

  Het doet me denken aan gastro-colitale ulcerosa klopt dat?

  Ik denk aan je, je bent een bikkel en bovenal een supertof wijfie met een hart van goud voor Je hubby en de chickies!!!!

  Xxx Jet

 3. Fijn dat je zo duidelijk hebt kunnen uitleggen wat zo’n crash nu eigenlijk inhoudt. Heftig! Je geeft aan dat je darmen zich nog wel kunnen herstellen, al is het niet volledig. Wat moet je daarvoor doen (of laten) om dat herstel te bevorderen?

  1. Dat is dus het probleem … ze kunnen daar niks voor doen en de medicatie die er is mag ik niet dus ik moet “afwachten” tot het een keer beter gaat en ja dat kan 10 jaar duren maar ook langer

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.