misschien binnen kort nieuwe site!

misschien binnen kort nieuwe site!

Ik loop er al langer mee om een compleet nieuwe site op te zetten maar he…..tijd tekort 🙁 nu moest ik vanavond wel achter de server gaan zitten om het bedrijf ook eindelijk (mijn schuld haha) een site krijgt!!
Na wat freubelen en doen (en geloof me bloed nog net niet maar zweet en tranen wel) heb ik dan wat gebouwd wat ik wel heeeeel leuk vind 😀 ze heeft nog wel wat kinderziektes om het zo maar te noemen maar daar ga ik de komende tijd aan werken 😀 even een voorproefje …

24 gedachten over “misschien binnen kort nieuwe site!

  1. Ik heb ook zo’n soort theme gedownload en ben er idd ook mee bezig op mijn testsite, Maar goed ik zal hem waarschijnlijk weer helemaal binnenste buiten keren zodat hij helemaal naar mijn zin is, ben benieuwd wanneer hij online is.

    1. oefff kan je vertellen dat het echt een klote klus is!!! ben er al de hele dag aan bezig haha en waaraan alleen alleen maar aan de linkjes pfff
      jij ook met zoiets bezig owjee ook zweten dus hahaha su6

    1. thnx meis ik ga me best doen, ben nu alleen nog aan het vechten met de linkjes bovenin :@ kan er niet meer bij zetten dus moet ff brainstormen hahaha

  2. hij is leeuuuukkk xD ik hou altijd van die agenda, notitieblok achtig stijl! Ik kan er zelf alleen de ballen van 😛 maar jouw kennende wordt ie weer prachtig

  3. onwijs gaaf rachie 😀 jij bent echt zo’n hoe zeg ik dat nou weer netjes he uuhhh een php en html nerd hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.