Moeder & Dochter armbanden

Moeder & Dochter armbanden

Rashel en ik zijn gek op sieraden. En dan is het natuurlijk leuk om een sieraad te hebben met een naam erin. Online bij deze webshop hebben ze super leuke Moeder & Dochter armbanden.

Ik heb al de meiden aan mijn nek hangen met hun naam, en dit is dan toch weer een extraatje waar ik en Rashel blij mee zijn. Waarom Niomi niet denk je dan? Die is ook gek op sieraden maar dan van wat grover materiaal dus deze sloeg ze even over ;).

Ik heb de namen Rashel en Niomi erop staan en Rashel heeft Rashel en Rachel. Ik vond de combinatie Rashel en Niomi voor mij leuk want dan had ik beide namen. Rashel wilde graag samen met mij een armbandje, nou prima toch.

Het is een heel fijn armbandje en ik ben ook meer van het dikkere geschut maar toch draag ik hem elke dag en ga er ook mee onder de douche en hij blijft gewoon mooi! Ik combineer hem met een andere armband en dan is het een leuke arm candy.
Het is ook een leuke gift voor jezelf en je dochter of als je een ander een leuk en apart kado wilt geven, dan is dit natuurlijk heel leuk.

En het is niet alleen voor moeder en dochter te krijgen maar ook voor heren zijn er genoeg leuke armbanden te krijgen. Alle soorten dus er zit altijd wel wat tussen. En als je alleen wat voor een vrouw wilt is dat er natuurlijk ook. En voor de kleintjes is er ook genoeg. Dus een online shop waar je leuke dingen kan kopen.

Dit soort sieraden vinden wij een soort van verbintenis. We hebben tatoeages, en nu dus ook een sieraad erbij.

Hebben jullie iets van een sieraad met een naam van een dierbare?

Dit is in samenwerking met DRKS, en de items hebben wij gekregen

19 gedachten over “Moeder & Dochter armbanden

  1. Wat een leuke armbanden! Ik houd van sieraden met een betekenis. Ik heb een armbandje met letter bedels eraan, een ring met gravure erin en een ketting met de naam van mijn partner erop (al heel lang).

  2. Hier ook een gegraveerd sieraad maar dan een halsketting in de vorm van een hartje. Aan beide kanten staan de namen van mijn zoontjes. Vind het inderdaad een soort van verbinding met elkaar.

  3. Super mooi zeg, ik zou zelf dan wel eerder kiezen voor zilver maar dat is natuurlijk persoonlijk 😉 ik heb geen sieraden met iets van mijn partner ofzo wie weet komt da tnog 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.