Moeder – dochter date

Moeder – dochter date

Het stond al heel lang op de planning, een moeder-dochter date.

Maar het kwam er steeds niet van. Of Niomi moest werken, of had het druk met school of ik had wat te doen. Ja maar dan maak je toch tijd hoor ik sommige denken, en ja ben ik met die gedachten eens, maar het is bij mij natuurlijk altijd weer een verassing hoe ik uit mijn bed kom ๐Ÿ˜‰

Anyway, afgelopen zaterdag was het zover!! Niomi was vrij en we zijn lekker met zijn tweetjes Leidschenhage in gestapt en hebben lekker rond gelopen en geshopt :D.

We moesten natuurlijk ook even gek doen bij de kerstbomen, nee was gewoon leuk, even lekker foto’s maken met mijn kind. En toen kwam er een lief vrouwtje aan die ons aanbood een foto van ons samen te maken omdat ze ons zag kutten met het maken van een selfie denk ik hahah. Maar super lief!!

Daarna gingen wij bij Pavarotti een milkshake halen want dat wilde ze al een hele tijd. Nou super leuk maar er zat een haar in en Nio was gelijk klaar haha. Maar goede service want we kregen gratis donutsen mee en mocht ook een beker milkshake meenemen naar huis maar daarvoor bedankt.

We zouden dus uit eten gaan bij het restaurant waar Nio werkt, maar toen het erop aan kwam had ze zoiets van “uhh mam, dalijk lust ik het niet” hahha. ja nou een sateetje lust iedereen zei ik en dat hebben ze daar ook want ik had de menu kaart allang bekeken natuurlijk ;). Maar nee ze koos voor veilig en wilde een wokmenu halen.

Super lief maar ik bleef maar op haar in spelen omdat ik het idee had dat ze het voor mij deed. Ik en ergens anders eten is gewoon een drama, nou ja het eten niet maar daarna. Maar ze heeft gezegd dat dat echt niet het geval was en gewoon liever thuis wat wilde gaan eten. Nou oke, ook goed en we hebben samen lekker zitten eten aan tafel. Gewoon lekker met zijn tweetjes ;).

We hebben genoten en we gaan dit zeker vaker doen!!

Vandaag vieren wij al kerst omdat ze de rest van de week moet werken en omdat het “oma” dag is vandaag ;). We hebben een leuke planning en ‘savonds gaan wij lekker gourmetten.

Namens heel La Familia B willen wij jullie hele fijne dagen toe wensen!!

2 gedachten over “Moeder – dochter date

  1. Klinkt gezellig lieve dames!In gedachte bij je vandaag,op deze toch wel kut dag.Maak er een bijzondere dag van met elkaar๐Ÿ˜˜

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.