Moeder-dochter-moment #2

Moeder-dochter-moment #2

Ik had al eerder even Fun met mijn dochterΒ  en vanmorgen toen Rashel nog heerlijk in dromenland was had ik even een moeder-dochter momentje met Niomi. Ik geniet daarvan en de meiden ook. Ouders met 2 of meerdere kids weten dat het soms eens lastig kan zijn om beide tegelijk aandacht te geven, en de momenten die je apart met je kind hebt zijn geniet momenten vind ik, zo kan je de een aandacht geven en anders weer de ander.

Als ik smorgens met nio alleen ben dan zit ze op het aanrecht haar broodje te eten met haar beker melk kijkend naar mama die zich aan het opmaken is hihi en vanmorgen hebben nio en ik even een girl talk gehad maar daar volgt later meer over op project-a πŸ˜‰

Wij genieten nog steeds van de vakantie, niet van het weer want dat is om te janken!!! Nog maar 2 weken en dan zitten de 6 weken er al weer op 😐 het gaat zo snel, en meestal gil ik in het midden van de vakantie al van ooohhh gingen ze maar weer naar school maar deze vakantie echt niet, vind het heerlijk om met de tutta’s om me heen en we doen leuke dingen of ze spelen lekker buiten ;).Β  Nog 2 weken gaat ik daar flink van genieten en ze gaan als het goed is ook een dagje met ome plop en tante as op pad hihih dat is nog een verrassing voor ze πŸ˜€

Nou ik gaat weer terug naar me kindjes en lekker chillen πŸ˜€

15 gedachten over “Moeder-dochter-moment #2

 1. dito verhaal bij jullie dus en het is voor de kids ook gewoon even lekker om een keer alleen met een ouder te zijn toch πŸ˜€
  het zou beter weer worden idd en voor zover ik me aaifoon moet geloven word het 25 gr van de week alleen wel met onweer maar als dat nou lekker savonds valt he dan hoor je mij niet πŸ˜€

 2. Oh wat heerlijk een moeder dochter momentje.
  Hier gaat het idd ook precies hetzelfde en dan hebben wij natuurlijk ook nog eens een kleine van 1 jaar erbij die enorm veel aandacht vraagt.
  Daarom nemen wij soms de kinderen even apart mee, al is het even boodschappen doen daar kunnen ze al van genieten leker even alleen met papa of mama.

  Geniet lekker van de vakantie, het zou beter worden??? we shall see

 3. Fijn dat je zo geniet van de vakantie met je meiden! Lekker toch!!
  Geniet nog van de laatste weekjes, het weer schijnt wat beter te worden (helaas moet ik weer werken).

  Liefs, Lonneke

  1. he balen he dat je dan weer aan het werk moet maar back to normal is ook wel weer lekker toch πŸ˜‰ en dank je wel lon komt goed πŸ˜€

 4. hoe krijg je het voor mekaar haahah, mijn kids doen dat niet hoor, ja bij hun vader maar ik ben taboe voor ze lijkt het wel zo af en toe πŸ™

 5. ik ken het, alleen heb ik dan geen vent die even de ene een keer ergens mee naar toe neemt dus voor mij is het altijd lastig. zou best een keer willen genieten van 1 van de kids alleen
  lieve foto, niomi is duidelijk blij met haar mams

 6. ik kan er niet over mee praten over die ouder-kind momenten maar ik zie hoe jij daar altijd van geniet dus dat moet gewoon heerlijk zijn πŸ˜€ en heb ik wat gemist vanmorgen ??? en waarom weet die chanel dat wel weer en ik niet hahahaha
  fijne dag lieffiesxxx

 7. ik weet dat je daarvan geniet, en het is goed voor de meiden ook, daarom geniet ik altijd van jullie hele gezin, of roon heeft een moment met 1 van zijn dochters of jij doet dat;)
  ik ben benieuwd hoe je het verhaal van nio gaat publiceren op project-a was even heffie shittie ik familie b vanmorgen hhihi
  leuk jullie foto zo saampies en genietse en ik gaat duimen op beter weer want wil ook met me chicks naar het strand πŸ˜€

 8. Ja, qua weer is het hopeloos, maar als het goed is wordt het volgende week een paar dagen mooi strandweer!!

  Wat heerlijk, een momentje met één van je twee dochters alleen! Daar moet je idd echt gebruik van maken, want ze willen allebei aandacht van je natuurlijk!!
  Leuke foto!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.